14. joulu, 2021

Millaisia muistoja valokuvat herättää sinussa?

Mietitkö koskaan jotakin hetkeä nuoruudesta… minkälaisia unelmia siulla oli siihen aikaan ja miten niiden kanssa kävi.
Tämä kuva on otettu 25v sitten, kun valmistuin vanhustyön lähihoitajaksi.
Miulla oli unelma päästä tekemään vanhusten parissa monipuolista työtä. Näinhän meille koulussa hienosti opetettiin, 12 osa-aluetta, hoito- ja palvelusuunnitelmaan.
Aika nopeasti silmät avautuivat kotipalvelu työssä, ettei tämä ole lainkaan sitä työtä mihin luulin tulevani. Jo tuolloin aika oli liian lyhyt vanhuksen luona vierailuun. Ja tilanne tuskin tästä parempaan suuntaan on mennyt. Edelleen Miulla on sydämessä halu auttaa ihmisiä. Teinpä sitten mitä työtä tahansa. Ihmisten auttamista tämä Oriflamen directorin työkin on. Arvostan edelleen kaikkia ketkä haluavat tehdä hoitotyötä.

Kun katsot valokuvia. Herättääkö kuvat siussa millaisia muistoja? näissä kuvissa elin yhtä elämäni onnellisinta aikaa. Olen aina ollut lapsi rakas. Ennen lasteni syntymää työskentelin päiväkodissa erityislasten parissa. Kun omat lapset syntyivät. Nämä työt saivat jäädä ja tämä Oriflame tuli kuvioihin mukaan. Yksi näistä kuvista on otettu Äitienpäivänä kohta 20v sitten… olin juuri liittynyt mukaan toimintaan. Tuolloin en vielä tiennyt, että tämä veisi miut mukanaan näin pitkälle matkalle. Sen kuitenkin tiesin, että Oriflame mahdollisti miulle kotiäitinä olon… mikä oli miulle sydämen asia❤️. Sain olla lasten kanssa kotona…Silloin, kun he eniten miuta tarvitsivat. Nyt he ovat jo aikuisia ja omillaan. Miulla on ollut aikaa taas itselle ja omille unelmille. Ja olenkin opiskellut tässä viimeiset 4-5v ja matka jatkuu…

Niin olen siis tämän vuotta opiskellut yrittäjyyden ohella kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalveluiden EAT, määränpäänä ennen ensi kesää valmistua työvalmentajaksi. Voin myös kertoa, että tästä Oriflamen directorin työstä on ollut apua näihin opintoihin. Tämä työ on juurikin erilaisten ihmisten valmentamista😉ei niinkään johtamista. Toivottavasti tämä pandemia aika ei sotke pahasti opintoja.

Se mikä miusta tulee isona 😊? On edelleen auki… matka jatkuu, mutta voiko sitä ikinä tulla valmiiksi? Mielestäni ei.

Olen miettinyt, että lopettaisin tämän blogin kirjoittamisen, kun tuntuu ettei ole ollut aikaa enää tälle. Sitten kun katson viikottaisia raportteja ❤️Teitä lukijoita on yllättävän paljon. Kiitos siitä ihan jokaiselle!

Mukavaa joulun odotusta kaikille 😊🎅🏻❤️!
😘t.Päivi