Tervetuloa tutustumaan sivuilleni! Kuva: Oriflame Digital Summit V. 2020

Mitä puuhailin ennen nykyistä uraani?

Koulutukseni on kaupallisesta alalta ja hoitoalalta.
Olin työskennellyt kahvila-apulaisena, lastenhoitajana, makkaran myyjänä, vanhusten hoitajana, toimistovirkailijana ja erityislasten avustajana jne.
Kaikissa työpaikoissa viihdyin, mutta jotenkin minulla oli tunne koko ajan etten päässyt toteuttamaan itseäni, tekemään asioita omalla tavallani, käyttämään omaa päätäni ja luovuuttani. Olen luonteeltani kiltti ja nöyrä. Joten minun oli helppo alistua tähän... tosin koin jatkuvasti jälkeenpäin ajateltuna vähän ”pahaa oloa”. Toki elämässä tapahtui paljon muutakin, mutta se on toinen tarina. Olen siis paljon kokenut kaikkea. Mitä moni ei uskoisi.

1. Kun sitten n. 19 vuotta sitten olin sattumalta juoksemassa yhdessä tapahtumassa ja osallistuin siellä arvontaan. Ja voitin päävoiton minkä myötä liityin tähän edustamaani yritykseen. Olin kyllä aika tietämätön kaikesta, mutta minulla oli halua oppia ja hyvä sponsori/valmentaja.

2. Vuodet vierivät eteenpäin. Välillä kaikki menee kun tanssi eteenpäin. Sitten taas ns. Kaadutaan... ja tuntuu ettei mikään onnistu. Jollakin ihmeen voimalla sitä saa itsensä jälleen ylös. Ja se voima tulee oman pään sisältä siitä, että minun on muutettava tapaani toimia. Kun olen käynyt tämän prosessin oman pääni sisällä pääsen taas eteenpäin.

3. Nyt olen taas sinä tilanteessa, että olen opiskellut paljon johtamista ja valmentamista... jotta osaan taas kääntää elämässä uuden sivun. Uuden tavan toimia ja ajatella... prosessi jatkuu. Koskaan ei voi tulla liian valmiiksi.