19. maalis, 2021

Maaliskuun mietteitä!

En nyt muista.... olenko täällä jo maininnut😊, että aloitin tammikuun lopussa jälleen opiskelut yrittäjyyden ohella.
Tällä kertaa opiskelen Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkintoa. Päätin päivittää nuoruuden opintoja... 😊ajantasalle. En tiiä 😁mikä miusta isona tulee? Aika näyttää👀☺️👍. Oletko sie innostunut opiskelemaan aikuisiällä?

Yks päivä metsän polulla kulkiessa tuli mieleeni kysyä Teiltä tuntuuko teistä, että työ olette oikealla polulla? Mitä se sitten mahtaa tarkoittaa? Ainutlaatuista retkeä. Jokainen mutka polulla muodostaa jotakin ainutlaatuista eikö niin?

Joskus elämä tuntuu sekavalta. Seisot polun risteyksessä etkä tiiä kumpaa reittiä lähtisit menemään eteenpäin. Samalla tapaa se on jotenkin kaunista ja jännittävää, koska tämäkin ennen pitkää tuo elämään taas mukaan sitä ainutlaatuisuutta. Sitä miksi sie olet juuri sie ja Mie olen juuri Mie.


Yksi päivä mietin myös lapsuuden kotipihan hopeakuusta. Se on noussut maasta kauniisti ja ryhdikkäästi. Sillä on vahvat juuret ja ne ovat syvällä. Se tuskin pelkää myrskyjä, elämää yleensäkään. Se pysyy tyynenä ja rauhallisena maailman tilanteesta riippumatta. Voisinko Mie oppia jotakin tältä puulta? Voisitko sie? Jokainen puu on yksilö, kuten meistä jokainen.
Myös puilla on ollut vastoinkäymisiä, ehkä jäänyt arpia...jokainen noista hetkistä on tehnyt juuri tästä puusta ainutlaatuisen. Niin kun elämä siusta ja miusta

Ja tänään mietin sitä mitä se menestyminen oikeastaan tarkoittaa?i Ei ole sen parempaa olla ”valmentaja”, yrittäjä omassa yrityksessä kuin lähihoitaja toisen leivissä. Hienointa on tehdä sitä, mikä tuntuu
itsestä sillä kertaa oikealta.
Ihminen on kuitenkin yksilö ja jokaisen polku on erilainen.

Itseään ei kannata kouluttaa lisää pelkästään rahan, maineen tai hyväksynnän vuoksi. Joku tekee sen siksi, että hakee sitä omaa paikkaa saadakseen itselleen sisäisen rauhan... päästääkseen elämässä eteenpäin.

Olen saanut nauttia lukuisista juhlista, ulkomaan matkoista ja palkinnoista. Kiitos Oriflamen 😊. En unohda niitä koskaan. Voin kertoa, että mikään ei ole tullut helposti. Työ on ollut pitkäjänteistä ja sitä on tehty täydestä sydämestä❤️. Nyt alkaa olla 19 vuotta kuljettu tätä matkaa. Tähän aikaan mahtuu paljon mm. Lasten kasvu aikuisuuteen ja omille siiville lähtö lentoon. Nyt on miun aika toteuttaa taas enempi omia juttuja. ❤️Kevättä odotellessa, Päivi