11. syys, 2020

Digital Summit V. 2020

Hei 😊sivuille on tullut paljon uusia tykkääjiä ❤️kiitos siitä...
Tässä teille Oriflame tarinani...

Nyt on n. 18,5 vuotta, kun tulin mukaan Oriflameen. Olin äitiyslomalla 😊, tytöt 1v8kk ja 4kk. (Tytöt ovat nyttemmin aikuisia). Olin juoksemassa Prinsessa kierroksella ja voitin päävoiton arvonnassa,
ripsipermiksen, minkä Mirja teki miulle ja ymmärsi pyytää miut mukaan toimintaan. Tätä ei ollut kukaan muu aiemmin ymmärtänyt tehdä ❤️. Olen ikuisesti tästä Mirja emolle kiitollinen.

Aikaa meni puoli vuotta... Mirja ehdotti etenemistä. Parin kuukauden päästä istuinkin piiriedustaja infossa ja huomasin lähteväni sieltä intoa puhkuen keräämään omaa tiimiä 😊. Minkä tein viikossa. Ja Egyptin palkinto matka pyöri tavoitteena ja unelmana. Samoin ajatus, että saan hoitaa lapset itse mikä oli miulle ❤️asia. Molemmat asiat toteutuivat. Minulle olisi ollut töitä tarjoilla. Aiemmat koulutukseni ovat kaupalliselta sekä hoitoalalta.

Tässä matkan varrella Oriflame on kouluttanut miut mm. kauneusneuvojaksi, kauneusneuvoja kouluttajaksi, olen Wellness pilotti sekä käynyt Oriflamen yrittäjäkoulun.
Viime syksynä valmistuin JET = Johtamisen erikoisammattitutkintoon, suuntautumisena; Verkoston johtaminen. Heti perään aloitin Nepsy Valmentajan opinnot. Nepsy valmentajaksi valmistuin kesäkuussa.
Opinnot tukevat varmasti nykyistä työtäni erilaisten ihmisten parissa sekä vahvistavat aikaisempia opintoja. Nyt kun lapset ovat aikuisia - on miulla taas aikaa itselle ja omille ajatuksille.

Maaliskuussa tuli 12 vuotta, kun nousin aluejohtajaksi ja sitä kautta muuttui sivutoiminen yrittäminen täysipäiväiseksi.
Olen tutustunut aivan ihaniin ihmisiin tämän matkan aikana 😍. Osaan heistä sosiaalisen median kautta. Varmasti en olisi heihin moneenkaan tutustunut jollen olisi tähän toimintaan mukaan lähtenyt.

Ulkomaan matkoja on kertynyt ainakin 11. Sen lisäksi Viron ja Ruotsin reissut. Lukemattomat juhlat, koulutukset, kokoukset mihin on saanut ottaa rakkaan puolison mukaan. Viimeeksi ansaitsin Madridin matkan mikä piti olla nyt elokuussa. Mielenkiinnolla odotan milloin tämä toteutuu. Tunisian matkatkin on periaatteessa ansaittu, jos pysyn vain omissa tavoitteissani. Nyt meillä alkoi myös Ateenan kamppis. Mihin kuka tahansa Oriflamen Brand Partner voi osallistua ja ansaita matkan omalla työllään. Haluatko sie mukaan yrittämään? Kerron mielelläni lisää.

Olen mielestäni kasvanut ja kehittynyt vuosien varrella. Välillä kaatunut ja noussut taas ylös.
Tämä työ on pitkäjänteistä työtä, mutta erittäin palkitsevaa sellaista.
Parhaimmat saavutukseni tässä työssä ASML:n Vuoden suoramyyjä v.2017 (Oriflame), vuoden 2017-2018 nopeiten kasvava alue (Thaimaa Golden conference) ja Digital Summit tämän vuoden maaliskuun alussa. Nyt juuri äskettäin sain arvostetun Yhteishenki, tahto ja into palkinnon Suomen Oriflamelta. Tämä lämmitti ❤️erityisesti sydäntäni, kun mielestäni teen tätä työtä täydestä sydämestä.
Nousu vuoden 2018 helmikuussa Suomen Top 15. Tämä oli miulle kunnia asia. Sillä olin alusta asti ihaillut niitä isoja aluejohtajia jotka tuolla listalla olivat. Olemme tipahtaneet tuolta Top 15, mutta tavoite ja tahto on kova 💪🏻nousta sinne joku päivä takaisin.

Tämä olkoon julkinen kiitos ❤️kaikille ketkä ovat miun kans tätä matkaa kulkeneet. Erityis kiitos tietysti aviomiehelleni ja koko BDB = Beauty, Dreams & Business puulle.

Yksin tätä työtä ei tehdä. Yhteishenki, tahto ja into kulkevat matkalla mukana.
Ihanaa loppu kesää😍🌞‼️
😘T.Päivi

Tiesitkö, että voit tilata kaikki Oriflamen kauneus- ja hyvinvointituotteet suoraan Omasta Oriflame Kaupastani 😊👉🏻 http://beautystore.oriflame.fi/paivimatilainen

Laaja tuotevalikoima kattaa meikit, ihonhoitotuotteet, hygienian hoitotuotteet ja ravintolisät. Kun tilauksesi on 50 euroa saat ostokset ilman toimituskuluja ❤️! Ja mikä parasta pääset mukaan kanta-asiakkaille tarkoitettuun BONUS-ohjelmaan!

Vai haluatko liittyä mukaan tiimini, alueelleni Brand Partneriksi vain 19€ (39€) aloitusmaksulla 😊. Voin lähettää sinulle infon jos näin haluat tehdä...?!
https://fi.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=3024577

#beautydreamsbusiness #harrastus #lisäansio #yrittäjyys #kotiäidit #kevytyrittäjyys #tulemukaan #omakauppa