16. kesä, 2020

13.6.2020

Tervehdys pitkästä aikaa😊!

Korona kevät oli ja meni sekä ”toivottavasti” häipyi nyt kokonaan.
Tässä kevään aikana Oriflamen työn kuvani on mennyt vielä enemmän somen/digitaalisuuden puolelle. On opeteltu istumaan Teams ja ZOOM palavereissa. Pitämään kauneusiltoja livetilassa Facebookissa. Yhdistetty voimat tiimiläisten kanssa ja toteutettu näitä yhdessä.
Myynti on sujunut meillä suht hyvin... ei se ainakaan ihmeemmin ole laskenut tämän Koronan myötä. Uusia konsultteja on saatu mukaan toimintaan. Ihmiset tilaavat koko ajan enemmän ja enemmän tuotteita verkkokaupoista, joten tämä Oriflame toiminta soveltuu tähän aika kauteen erityisen hyvin. Suoramyynnissä palvellaan asiakkaita Face to face oli ne sitten ruudun takana tai ei. Joten sekin puoli tulee hoidettua.

Kevään aikana jatkuivat myös Nepsy valmentajan opinnot. Määränpää oli valmistua kesäkuun 13.6.2020 ja näin tapahtui.
Olin kirjoittanut viime syksynä koulutuksen alkaessa miten pokaan todistuksen punaisessa 💃mekossa, skumppa lasi🍾🥂 kädessä tuona päivänä... ”se vahvistuu mitä ajattelet”. Uskotko sie tähän ajatukseen?
Uskotko sie unelmiin? Kuvitteletko mielessäsi millainen tilanne on, kun saavutat tavoitteesi? Kuka sinua auttaa matkalla jne. Suosittelen.

Moni varmasti ihmettelee, että miksi opiskelin juuri Nepsy valmentajaksi?
💡Ensinnäkin miulle on aina ollut tärkeää ihmisten henkinen hyvinvointi, kiehtonut ajatukset ihmisten erilaisuudesta ja sen ymmärtämisestä.

Nepsy valmentajan koulutus päivitti miun aiempia opintoja, koska en tiiä edelleenkään mikä miusta tulee isona 😊?! Nuorempana haaveilin psykiatrisen sairaanhoitajan, toimintaterapeutin työstä, mutta ne jäivät - tuli lapset ja tuli tämä Oriflame minkä parissa on vierähtänyt jo yli 18 vuotta. Niin nuo haaveet jäivät siltä osin.

💡Toiseksi tästä koulutuksesta on hyötyä miulle Oriflame directorin työssäni, koska kohtaan paljon erilaisia henkilöitä ja heidän perheitään. On hyvä ymmärtää, miksi käyttäydymme niin tai näin?! Miksi joku toinen tarvitsee enemmän tukea/valmennusta/ohjaamista tiettyihin asioihin, kun toinen. Emmehän me ole kukaan ”samasta puusta veistetty”.
Jos henkilöt kysyy apua/neuvoa... niin koen, että miun on tällöin osattava/pystyttävä siihen vastaamaan. Jos en itse osaa niin ainakin yritän ohjata siihen suuntaan... mistä saa tarvitsemaa apua❤️. Ei se ole miulta pois... päin vastoin, uskon siihen, että ”hyvä tulee hyvän luokse moninkertaisena takaisin”. Lisäksi opin käyttämään Teamsia valmentajan roolissa, kun tein lopputyöni, ”Valmennus polku” sen kautta.

💡Kolmanneksi valmennus koulutus oli myös tutustumis matka omaan itseeni. Asioita voi ajatella ja ratkaista eri tavoin. Ongelma- tai ratkaisukeskeisesti? Nepsy valmennus perustuu ratkaisu keskeiseen ajattelu tapaan. Oma Kasvu prosessi jatkuu edelleen... liian valmiiksi ei tule koskaan.

Miulla on mielessä huikeita ideoita 💡ja haaveita 👀mitä kehittelen nyt mielessäni... kuinka niitä toteutan, missä, miten ja milloin? Ja kenen kanssa? Tuttuun tyyliin pidän ne omana tietonani 😉vielä tässä vaiheessa.

Hetken annan kuitenkin aivolle aikaa levähtää... kun aika on kypsä... niin sitten niitä jollakin tapaa toteutan.


Ihanaa juhannus viikkoa ❤️🌿! 😍t.Päivi, nimppari sankari 😉