9. helmi, 2020

Oriflame juhli Lahdessa 1-2.2.2020

Viikko kulunut Oriflame Showsta. Haluan vielä muistella juhlia täällä blogissani.

Olipa upea 😍 🎶 palkinto viikonloppu 1.2.2.2020 Lahdessa Oriflame Show’ssa. Meitä oli n. 700 paikalla.

Tässä teille näytille kuvia seminaarista/juhlista ja 😊esiintyjä kaartista. Kuvat ovat Oriflamen ottamia.

Lorenzo Backman on yhtä hyvä 😊 juontaja livenä, kun oon ajatellut ja  häntä telkkarista seurannut.

Oululainen Sana tulee kyllä varmasti nousemaan 😊... Mie ainakin tykkäsin heistä. Linnea Vihonen 😍 oli upean illallisen takana. Jaajo Linnonmaa 😊 puhui meille yrittäjyydestä ja kertoi oman mielenkiintoisen ja opettavaisen menestys tarinansa ️. Häntä olisi jaksanut kuunnella toisenkin tunnin. Diandra 😍 on kyllä niin säteilevä laulaja. Maija Vilkkumaan karismaa ja asennetta oon ihaillut aina 😊. Ja Samuli Edelman 😍 ei liene selittelyjä kaipaa.

Saimme siis nauttia upeita puheenvuoroja. Ihanaa ruokaa, juomaa, musiikkia 🎶 😊 ❤. Ensimmäisessä kuvassa on BDB puuni managereita, konsultteja avecceineen. On meillä upea porukka 😍 ja olen siitä suunnattoman ylpeä... jos se ei ole vielä jollekin tullut selväksi. Mein porukassa on kaiken ikäisiä, super taitavia, lahjakkaita oriflamelaisia.

BDB puun #BeautyWell tiimin Kati ja Jenni palkittiin tapahtumassa SOS Lapsikylän kampanjassa omilla myynneillään. Kati oli Suomen 1. Ja Jenni 3. Sikä omana alueena he olivat keränneet alueista eniten rahaa Suomen SOS Lapsikylälle. Koko meiän oma BDB puu lahjoitti 2727€ 😍 ❤, mistä olen sanattoman kiitollinen ja ylpeä.

Oriflame tekee siis aidosti ️myös hyväntekeväisyys työtä.

Harvoin julkaisen kuvaa miusta ja aviomiehestäni 👩️‍👨.

Olemme kulkeneet pitkän taipaleen jo yhdessä ️.

Myös Oriflame yhdistää meitä. Oriflame on yritys jossa perhe arvot ovat kohdallaan. Se näkyy esim. Niin, että pienten lasten vanhemmat tulevat mukaan toimintaan. Saadakseen itselleen hieman lisätuloja ja sitä omaa juttua ️ketäpä ei ihonhoito, meikki tai hyvinvointi kiinnostaisi... 😉?!

Toinen asia on se, että voit ottaa elämän kumppanin mukaan useisiin seminaareihin, juhliin, matkoille jne. Saat sille parisuhteelle 👫👭👬yhteistä aikaa ja mukavaa sellaista ️.

Kolmas asia voit tehdä tästä elämän työsi ja sitäkin kautta saat lisää aikaa perheelle. Pystyt esim. Kuskaamaan lapsia kouluun, harrastuksiin jne. Voit siis aika pitkälle itse määritellä oman ajankäytön. Milloin haluat työskennellä ja milloin et?

Mie olen elävä esimerkki siitä, et miulle on tapahtunut kaikki tämä ️. Puolison tuki on myös tässä työssä erityisen tärkeää joten siitä iso kiitos 😘miehelleni.

 Kiitos kaikille mukavasta viikonlopusta️! Kiitos Oriflamelle 😊

 Seuraavaa upeaa Oriflame tapahtumaa odotellessa... sitä miettii jo omia tavoitteita ja kuinka niihin päästään. Rakastan työtäni ja sen tuomia luontaisetuja. Kuka haluaa mukaan seuraavaan tapahtumaan 🙋🙋?!?! kerron miellelläni lisää...

Mikset siekin liittyisi mukaan porukkaan 😍?! Voin luvata, et mein kans ei oo tylsää 😁! ️t.Päivi

#OriflameSuomi #OriflameShow #kiitollinen 🙏🏻#kotiäidit #matkustelu #lisäansio #kosmetiikka #hyvinvointi #Beautydreamsbusiness 😊#minäjahän #mevain