7. syys, 2019

Onni on tässä ja nyt arjessa 😊.

Aurinkoista lauantai aamua 🙂!

Oletteko koskaan ajatelleet mikä on ollut siun paras hetki työelämässä? Mikä oli se hetki milloin tunsit onnistuneesi erityisen hyvin?
Tai mahdollisesti omassa elämässä?
Se tähtihetki ⭐️💫jokaisella on näitä.

⭐️Opiskelu urani tähtihetki on varmasti ollut, kun valmistuin lähihoitajaksi V.1996 ja sain SuPerin ammattiliiton stipendin.

⭐️Työurani huippuhetki on ollut ASML:n Vuoden suoramyyjä v. 2017 Oriflamen osalta.

⭐️Henkilökohtaisen elämän tähtihetkiä on ollut 💏hääpäivä ja omien lasten 👭syntymät. Hetket jolloin olen tullut äidiksi❤️.

Meillä suomalaisilla on tapana vähätellä itseämme... ei oikein osata ottaa kehuja vastaan. Eihän se ole huono asia jos osaa iloita omasta menestymisestä ❤. Oma kehu ei turhasta haise eihän 😉? Itse kyllä osaan iloita omasta menestymisestä ja toistenkin. Tykkään, että saan arvostusta työstä, jos teen sen hyvin ja tiiän sen itekin.... mikään tittelin kipeä tyyppi en kuitenkaan ole... jos en ole jotakin oikeasti ansainnut niin en kyllä sitä tarvitse!

Eikä myöskään se, että iloitsee toisen menestymisestä 🙂. Eihän se itseltä pois ole. Olen aina sanonut, et; "Jos on kateellinen toisen menestymiselle on esteenä omalle. "

Olen monta kertaa tässä itekseen miettinyt, että onneksi tämä nykyinen sukupolvi > ainakin 2000 luvulla syntyneet ovat kasvaneet siihen, että itsearvioinnin tekeminen aloitetaan jo eskari iässä. Ehkä olemme pikku hiljaa kasvamassa tästä itsemme vähättelystä pois. Toivon ainakin niin...

Toinen asia mistä pitää pyrkiä pois on se, että eletään menneessä... Mitä sitten jos joskus oli niin ja näin... jos siitä on selvitty ❤ ...niin annetaan asioiden olla. Mietitään mielellään asioita tulevaisuuden ja onnistumisten kautta.

Tulipahan taas tarinaa... ehkä nyt teille (ketkä ei miuta kovin hyvin tunne) aukeaa vähän se... miksi aloitin nyt myös nuo Nepsy valmentajan opinnot 🙂?!

Oon aina ollut semmoinen ketä kiehtoo ihmisen mieli... mielenterveys 😍... päivitän aiempia opintoja ja saan potkua nykyiseen työhön.

En oo ihan varma vieläkään mikä miust tulee isona 😉?! Oletko sie?

Ihanaa viikonloppua ❤! T.Päivi

7. syys, 2019

Tästä se opiskelu alkaa 😊🙏🏻