28. elo, 2019

GrilliPartyt 24.8.

Voi mikä päivä ja ilta oli viime lauantaina 😍.

Meillä oli jo aika perinteeksi muodostuneet Oriflame BDB puun kesän GrilliPartyt. Juhliin oli kamppis ❤️ja kun on kyse kampanjasta niin silloin yritetään tarjota palkinnoksi ihan huippu päivä. Ilman mein Anttia, rakasta puolisoani... en olisi yksin juhlien järjestelyistä selvinnyt😊❤️. Ja kiitos myös Päiville 😊.

Mitä meillä sitten tapahtui 😊?
Ensiksi syötiin mahat täyteen grilliruokaa & juomaakin oli tarjolla. Kävimme läpi koulutus osuudessa kampanjoita, uutuus tuotteita ja vähän Huippumyyjän koulutus juttuja.

Olimme päättäneet Johannan ala-alueeni 👭kanssa, että tällä kertaa huomioin ihan jokaisen paikalla olijan; Kohti tulevaisuutta diplomeilla, eri kategorioin. Ja tietysti palkittiin myös myynnistä yms. Eli tämä oli osa juhlia myöskin.

Miun alue/puu on täynnä huippuja 😊💪🏻ja oon sanattoman ylpeä Teistä/meistä kaikista!!! Yhdessä olemme enemmän.❤️.

Tämän jälkeen oli kakku kahvien🎂🍮 ja skumppien🍾🥂 vuoro.
Saimme vieraaksi esiintymään iki ihanan❤️ 🎤Jennan kera Markon.
Olen aina sanonut, että tästä tytöstä kuullaan vielä... hän laulaa niin kauniisti suoraan sydämiin.

Kiitos vielä ❤️ Kati, Jenni, Mimosa,
Nelli & avec, Annika, Teemu, Päivi,
Minna, Outi, Sirkka ja avec, Eila ja avec sekä Miia, kun vierailette mein kotona. Oli ihana nähdä Teitä kaikkia osaa pitkästä aikaa😊.

Ja teille ketkä ette nyt päässeet paikalle... pysykää kuulolla varmasti jotakin yhteistä kivaa on tulossa 😉kun mennään lähemmäksi joulua!
Yhteishenki, tahto ja into toteutuu jälleen ❤️niin kun mein Oriflame piireissä kuuluukin!

Mitä muuta miulle nyt sitten kuuluu🤔😊... vähän laiskasti olen tätä blogiani kirjoitellut viime aikoina. Anteeksi❤️siitä Teille lukijoille.

JET opintoni ovat aika loppusuoralla. Tällä viikolla olenkin rustannut ns. Loppuprojektia. Verkoston johtamiseen on määrä miun suuntautua... on aika luonnollinen valinta, kun suoramyynti työtä tässä tehdään.

Näin julkisesti❤️🙏🏻 kiitän kaikkia ketkä ovat osaltaan auttaneet miuta tässä... tein nimittäin yhden kyselyn Oriflamelaisille mihin sain todella inspiroivia tarinoita. Ja toisen kyselyn suuntasin omaan BDB puuhuni missä kartoitetaan tilannetta mitä mieltä asioista ollaan ja sen pohjalta toimintaa on tarkoitus kehittää.

Tässä pätkä lopputyö projektistani...

* ”Omat vinkkini: On myös se, että brändää itsesi, brändää alueesi. Ole ystävällinen kaikille koskaan et tiedä milloin vastassa on sinun tuleva asiakas, konsultti tai mahdollinen uusi director. Älä kadehdi muita. Silloin olet esteenä omalle menestymiselle. Pidä huoli puusi/alueesi ihmisistä. Ilman hellää huolenpitoa ihmiset lähtevät pois. Kuuntele, kouluta ja kunnioita. Kunnioita ylä-ja alapuolella olevia verkostossa näin olet kasvamassa hyväksi johtajaksi. Kun on kyse verkostosta on tärkeää millaisen mielikuvan itsestä annat kenttään olipa kyse Face to Face tai some toiminnasta. Mieti mitä haluat mitä sinusta puhutaan oriflamelaisena? Ja toimi sen mukaan.”
 
Seuraava opiskeluni alkaa tämän viikon perjantaina, kun aloitan Nepsy valmentajan opinnot😉mielenkiinnolla odotan tätä koulutusta. Päivitän tässä aiempia opintoja ja haen tähän nykyiseen työhön lisää ideoita/työkaluja 😊.
Itsensä kehittäminen ei mielestäni mene koskaan hukkaan. Kaikesta oppii jotakin 😍💪🏻eikös?

Oletko sie mahdollisesti tämmöistä suorittanut? Ja mitä olet siitä tykännyt?
❤️T.Päivi