13. joulu, 2018

Pikkujoulut

Vietimme perinteisiä alueemme pikkujouluja meillä kotona viime lauantaina. Tällä kertaa mukana oli oman alueeni managereita ja efustajia. Aloitimme pikkujoulut glögiä maistellen. Tämän jälkeen nautimme nacho peltiä runsaan salaattipöydän kera.
Seuraavaksi oli koulutus- ja palkitsemis osuus. Palkintoja napsahti pikkujoulu kampanjassa parhaiten pärjänneelle. Myynnistä, Wellness ja ihonhoito settien myynnistä. Tässä muutama kuva pikkujouluista... valitettavasti kaikista osallistuneista ei ole kuvaa tässä. Upeat logo T-paidat luovutettiin viime kesän Power Of Wellness tapahtumiiin osallistuneille. Voitimme alue rahan 😉ja palkitsin meidät paidoilla. Tämän jälkeen nautimme skumpat, Pian tekemää ihanaa kakkua... ja saimme kuunnella vierailevaa tähteä ⭐️Jennaa joka lauloi kauniita joululauluja ja soitti kitaraa. Kiitos Jennalle esiintymisestä ja kiitos kaikille pikkujouluissa mukana olleille.
Ilta jatkui vielä niitä näitä rupatellessa ja osan kanssa suuntasimme Lpr:nnan yöhön.

Toivotan tässä kaikille puuni managereille, edustajille ja asiakkaille mukavaa joulun aikaa 😍🎅🏻🎁... samoin teille blogini lukijoille...muistetaan olla kilttejä kaikille 😉🤶tontut jo liikkuvat...! 😘T.Päivi