Testissä mm.uusi meikkivoide

Tänään taasen nuorin tyttärieni kysyi saako hän tehdä miulle meikin😉. No sehän sopi tietysti. Äitinä voin sanoa, että hän on taitava... pienestä pitäen kosmetiikan ympärilä kasvanut! Ei edes muista Aikaa ennen Oriflamea❤️. 

Kaunis meikki alkaa tietenkin puhtaista kasvoista. Itse olin kosteuttanut kasvot tulevaa meikkiä varten. 

Meikkivoiteeksi valittiin uusi, ihana pehmeän samettinen Giordani gold MasterGreation meikkivoiteen sävy 35237 Light sand warm. Meikkivoide saa ihon näyttämään virheettömältä... tulos on silti luonnollinen. 

Tummat silmänaluset ja valoa kasvoille saatiin aikaiseksi The One linjan The Everlasting peiteaineella. Miulla on käytössä 33707 Fair beige sävy. Pieni näppylä peitettiin GG:n linjan peitepuikolla Sävynä light 31366. Saman linjan irtopuuterilla sävy Natural 30556 kiinnitettiin meikki. Karvot muotoiltiin lopuksi The One linjan muotoilupaletilla 33152. Muistathan hankkia tähän sopivat siveltimet. Ilman kunnollisia meikkisiveltimiä kaunis meikki ei synny.

Luomien pohjalle laitettiin The on Liquid velvet Matte luomiväriä sävyä Gentle beige 33661. Tällä saat kauniin ja tasaisen pohjan luomivärillä. Myös tämä itsessään on jo sellaisenaan kaunis väri luomella. Luomiväriksi valittiin Giordani gold linjan luomiväripaletti. Kulmat meikattiin saman linjan kulmakynällä brown sävy 33093. Niitä tehostettiin myös The One linjan  kulmaväripaletilla 32031 ja kulmakarvageelillä sävy medium brown 33693.

Ripsiväriä ei nyt tarvittu kun Miulla on nämä ripsienpidennykset...alaluomen rajaus syntyi tuolla GG:n luomiväripaletilla sävy Radiant Plum 32077. Luomiväri paletissa on 4 ihanaa sävyä mitkä tietenkin sointuvat yhteen.

Huulet rajattiin GG linjan Huultenrajauskynällä sävy Pink 31384 ja huulipunaksi valittiin uutuus huulipuna Giordani Gold MasterCreation sävy💄💋 Elegant Fuchsia 33390. Huulet tuntuvat ihan kostealta Ja täyteläisemmältä kuten tästä luvataan 😉.

Onni on ❤️Taitavat tyttäret! 😘T.Päivi