Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa ;)...

Sain kunnian olla aviopuolisoni Antin kanssa Vip vieraana juhlissa <3.

Kutsu kävi meille directoreille jotka olemme Suomen Top 15 oman puun/alueen kanssa. Ja miulla on ilo edustaa meiän BDB = Beauty, dreams & business aluetta siinä.

Päiväjuhlassa saimme istua 3 rivillä Tampere-talolla. Mukavahan siinä aitiopaikalla oli juhlaa seurata. Näimme upeita videoita ja tervehdyksiä oriflamelaisilta. Kuinka joku on ollut mukana 50v Oriflamessa ja on edelleen aktiivisesti mukana vielä 90v. Miten Oriflame on kantanut vaikeiden aikojen yli... kun elämä <3 kolhii muuten. Miten Tanhupallo pääsi Personal trainer Kati Laitisen oppiin <3 :) tämä oli hauska juttu... Lavalla nähtiin myös palkitsemista ja eläviä Oriflame tarinoita.

Tämä samainen Kati on yksi Oriflame puuni lukuisista helmistä. Kati palkittiin juhlassa 1. sijalla rekrytoinnista ja 2. sijalla Wellness tuotteiden myynnistä. Muistankohan oikein, että Kati on ollut nyt mukana toiminnassa reilu 5v. Kun hänet aikanaan jaksoillassa tapasin niin heti jotekin aavistin, että hänestä tulee jotakin... en vaan silloin tiennyt vielä mitä. Olen iki onnellinen <3, että sain puhuttua Katin tiiminvetäjäksi ja nyt hän on omalla upealla Beayty Well tiimillään director. Mie oon niinku Katin "mummo" ja "tyttäreni" Johanna Katin emo.

Onnea Katille vielä kerran - Tyttö sie olet tähti ja loistat nyt kirkkaana Oriflamen taivaalla!

Myös muita upeita oriflamelaisia palkittiin ihonhoitosettien myynnistä sekä valittiin vuoden yksi ja ainoa huippymyyjä. Onnittelut kaikille palkinnon saajille! Hyö kaikki olivat tietenkin ansainneet Vip-kohtelun sekä moni muukin.

Illallinen syötiin myös VIP puolella :). Kiitos amppari Riinalle, Jennalle ja Sannalle avecceineen mukavasta pöytäseurasta.

Tämän jälkeen siirryimme iltajuhlaan. Mikä alkoi Suomen Top 15 palkitsemisilla.

Tämä oli taas yksi elämäni tähtihetki. Sain nousta lavalla ja olimme listalla sijalla 14. Yhteishenki, into ja tahto ovat toteutuneet. Oma emoni Mirja on ollut tukenani alusta asti. Myö kaikki Mirjan puussa olevat olemme nyt Suomen Top 2. Mieletöntä... Onnea meille kaikille :)!

Kiitos Oriflame, Kiitos miun rakas Oriflame puuni... menossa oli mukana Johanna, Ville, Kati, Kalle, Jenni, Juke, Anne-Maj, Jari, Tarja, Pranee, Kimmo, Nella, emo, Julia, Timo, Mervi, Sirkka, Elli, Pia, Tommi, Miia, Minna, Päivi, Krista, Kati, Outi ja Minna kiitos kaikille! Ihan koko mein porukkaa juhlaväestä ei saatu mukaan kuvaan. 

Illan esiintyjäkaarti oli huikea... meitä todellakin hemmoteltiin upeilla esiintyjillä!

Jarkko Tamminen joka oli upeasti suunnitellut koko ohjelman, juontajana Mikko Leppilampi, Lenni-Kalle Taipale, Osmo ikonen bilebändeineen, Jannika B, Erin, Pepe Willberg, Juha Tapio, Jenni Vartiainen, kuoro Higher Ground, huippukokki Kape Aihinen oli loihtinut ruuat, ilta bileissa Krista Siegfrids ja Mikael Konttinen. Muistinkohan kaikki mainita!?

"Hyvyydestä voit saada voimaa salaista ja hehkuvaa. Ole aidosti hyvä, älä mieti mitä voisit itsellesi saavuttaa. Tee vilpittomin mielin palveluksia muille, huomaat mikä on salaisuutesi!"...

<3 t. Päivi