Viikko kansainvälisessä kokouksessa Thaimaassa

Palasimme kotiin perjantai iltana Thaimaan reissulta. Tämä oli ensimmäinen matkani kyseiseen kohteeseen. Meitä oli pieni porukka edustamassa Suomea yhdessä meidän maajohtajan kanssa. Matkalla liikuimme yhdessä kuten Oriflamelaisten kulttuuriin kuuluu. Mie sain huonetoverikseni Jaanan, ihanan uuden directorin <3. Tulimme oikein hyvin toimeen keskenämme ja luulen, että pidämme jatkossakin yhteyttä. Ensiksi matkasimme Bangkokkiin, missä vierailimme upeassa Hilton Millenium Bangkok hotellissa. Hotellissa oli upea baari katolla 31. kerroksessa sekä 4. kerroksessa Spa osasto jossa oli kiva käydä pulahtamassa. Heti matkan alussa saimme kassilisen kaikkea ihanaa... :)

Ensimmäisenä iltana meille oli järjestetty upea jokiristeily illaillisineen jossa teemana oli valkoinen-kulta asu. Siellä risteilyllä meitä kehoitettiin ottamaan instagramiin #goldselfie kuvia matkan aikana... ja sitten juhlagaalassa kerrottaisiin voittajien nimet. Niimpä koko viikon ajan nappailin itsestäni jos minkälaisia kuvia. Niin kun teki moni muukin. Jokiristeilyllä syötettiin todella isoja kaloja... heiteltiin veneistä leipää. Ja näimpä pari varaaniakin veneen kyydistä. Toinen oikein kieltänsä näytteli.

Toisena päivänä meidät vietiin bussiretkelle. Kävimme tutustumassa temppeleihin ja näin mm. nukkuvan Buddhan. Tuolla retkellä meillä kaikilla oli samananlaiset conference t-paidat päällä ja meistä otettiin koko porukasta muistoksi kuva. Näissä matkoissa on mukavaa se, että tutustut tietysti suomalaisiin kollegoihin, mutta myöskin kansainvälisesti. Miekin sain monta uutta ystävää mm. Facebookin matkan ajalta. Tuolla pääsimme myös Tuk Tuk ajelulle... mikä oli itse asiassa tosi hauskaa :) ja samalla jännittävää. Itellä jäisi kyllä autolla tai pyörällä ajamatta liikenteen seassa.

Kävimme myöskin shoppailemassa Bangkokissa... Marketta oli oppaana hän kun on matkannut Thaimaassa uesempaan otteeseen. Ja hänen vinkistä maistoin mm. paahdettua ankkaa mikä oli todella hyvän makuista

Kolmantena päivänä meillä oli Business päivä. Eli ns. kokouspäivä missä palkittiin meitä directoreita ketä mistäkin. Itsellä oli kunnia pokata kaksi palkintoa päivänä aikana. Olimme puuna/alueena Suomen nopeiten kasvava leader v. 2017-2018, upeaa <3... yhdessä olemme enemmän. Ja miuta palkittiin myös meidän puun osalta Länsi-Euroopan 3. parhaaksi Wellness myynnin osalta. Kollega Raija sai 2. sijan. Olimme ylpeitä suomalaisia!!!! Jaana taas sai palkinnon meidän suomalaisten osalta siitä, että hänen työssään toteutuvat yhteishenki, tahto ja into jne. Kuulimme upeita tarinoita Oriflamelaisilta ja mitä kaikkea kivaa meille onkaan tulossa. Lahjaksi saimme upeat uutuus tuotekassit. Illalla meillä oli vielä Country dinner.

Neljäntenä päivänä nostimme kytkintä Bangokista ja matkustimme 195km:n päähän "parin päivän" lomalle Hua hiniin... Saavuimme upeaan Sheraton Hua hin spa hotelliin. Missä oli upeat allasosastot ja meri ihan vieressä.

Viidentenä päivänä vietettiin melkein koko päivä seikkailen kauppakeskusissa ja Hua Hinin markkinoilla. Marketta <3 toimi taas oppaana. Taksit olivat ystävällisiä. He kuskasivat meitä sinne tänne ja olivat käytännössä koko päivän käytettävissä.

Kuudentena päivänä vietimme Jaanan kanssa koko päivän rannalla, altailla. Jaana oli ollut jo edellisen päivän siellä... ja hurrrjaaa... hänen rantatuolin viereen oli tipahtanut käärme puusta. Juu - luit ihan oikein :( ite oisin saanut varmaan sydänkohtauksen en erityisemmin välitä matelijoista. Itse onnistuin rantapäivänä nappaamaan selfien miusta ja serkusta eli apinasta. Hän oli käynyt varastamassa mitä ilmeisemmin Kit kat suklaapatukan joltakin mitä onnellisesti muurin päällä naposteli. Kun vartijat häntä ajeli pois ranta-alueelta... apina todellakin näytti hampaita ja osoitti mieltään ettei aikoisi lähteä mihinkään. Myös pieniä gekkoja oli hotellialueella. Illalla meillä olikin gaalailta... missä Marketta ja Jaana palkittiin omista titteleistään. Ja miut palkittiin siinä #goldselfie kisassa. Sain lahjaksi 2 kassilista Oriflame uutuus tuotteita joista toisen arvon tällä jaksolla 14 puuni kaikkien aktiivisten edustajien kesken. Gaalaillan aikana meillä päättyi Suomessa Oriflamen jakso 13... oli ensimmäinen kerta 15,5 vuoteen, että en ollut päivystämässä tilauksia netin ääressä. Gaalaillan jälkeen alkoi bussimatka Hua Hinistä kohti Bangokin lentokenttää... siinä bussimatkalla sitten kännykän avulla tilauksia seurattiin. Meillä myös päättyi uuden Menestysmallin ensimmäinen jakso... :) ja hienostihan se päättyi nousin yhtä titteliä ylöspäin senior directorista, elite directoriksi.

Tämmöistä tarinaa nyt tuli äkkiseltään mieleen... tästä upeasta matkasta. Tämä oli siis miulle 3. kansainvälinen Oriflame matka ja toivon <3 todella ettei se jää viimeiseksi. Kun näille matkoille pääsee kerran mukaan sinne haluaa aina uudestaan... tällä hetkellä meillä on Monaco kamppis meneillään... :) Kiitos kaikille upeasta matkasta! Ja Kiitos, kun jaksoit lukea tarinani. t. Päivi