30. syys, 2018

Anne-Maj Hakalan vierailu blogissani


Jokaisella Oriflamelaisella on oma tarina ❤️. Anne-Maj on ihana, reipas, nuori ”teho nainen”. Joka päätti toteuttaa nuoruuden unelman osittain Oriflamen avulla. Tarinassaan hän kertoo millä tavalla hän on hyödyntänyt Oriflame toimintaa kosmetologin opinnoissaan ja ammatissaan. Anne-Maj ❤️On miulle muutakin kun manageri...hänestä on tullut super hyvä ystävä. Kiitos Oriflamella tästä, että se kuljetti ”meidät yhteen”. 😉T.Päivi

Nyt tarinaan...

Oriflame on ollut vahvasti mukana siinä tarinassa kuinka minusta tuli kosmetologi.
Haluan kertoa myös oman tarinani kuinka minusta tuli osa suoramarkkinointia.

Eletään vuotta 2015, olen vielä äitiyslomalla. Minulla on viisi lasta ja vietän ihan tavallista perheenäidin elämää.

”Lapset nukkuivat yläkerrassa tavalliseen tapaan päiväuniaan. Päätin istua hetkeksi alas sohvalle juoden kahvia ja selaamaan somea, ihan niinkuin päivittäin oli tapanani ottaa itselleni hetki "omaa aikaa".
Selailin kännykälläni Facebookkia ja silmiini osui ilmoitus Oriflamen toiminnasta, nyt voisi päästä mukaan. Hetkeäkään miettimättä laitoin viestiä ilmoituksen laatijalle. Toiminta kuulosti mukavalta ja turvalliselta, ja tuotteet olivat minulle kuitenkin jo ennestään tuttuja ihan lapsuudesta asti. Heti mieleeni juolahtivat muistot, kuinka hienoa oli seistä tädin varastossa ja tuoksutella ja hieman meikkailla, ja aina sieltä sai jotain kotiin tuotavaa mukaansa. Edelleen tuotteet ovat yhtä ihania kuin muistin. Laadukkuuden lisäksi ne ovat kohtuuhintaisia, jokaiselle löytyy jotain.
Ensin ajattelin tilata tuotteita vain itselleni. Pian kuitenkin jo kerroin ystävilleni asiasta, ja he innostuivat tilaamaan kauttani. Muutaman päivän jälkeen managerini ohjeistuksella ja muilta vinkkejä katsoen perustin omat sivuni Facebookkiin. Näin voisin saada näkyvyyttä ja asiakaskuntaa enemmän. Innostus alkoi kasvaa kasvamistaan. Ensimmäistä jaksoani oli jäljellä reilu viikko ja minua jännitti. Sain kuitenkin nopeasti kasaan aktiivisuusrajan ja kaksi nimivihjettä. Nyt olin päässyt Oriflamen makuun.
"Ilman omaa tiiminvetäjääni ja aluejohtajaamme en olisi koskaan selvinnyt matkallani tänne asti ja näin nopeasti. Olen saanut heiltä etänä ohjeistusta mielettömät määrät. Lisäksi olen päässyt osallistumaan ihonhoidon koulutukseen. Olen saanut itselleni "syyn" viettää enemmän omaa aikaa, ja tätä aikaa minä rakastan! Ilmaisia lahjoja, matkoja, uusia ystäviä ja itsensä ylittämistä. Matkalla olen huomannut menettäneeni osan sydämestäni tähän työhön. Olen äärettömän kiitollinen asiakkailleni, tiimiläisilleni ja perheelleni, uskomaton matka! En vielä tiedä, mikä yllätys minua odottaakaan ovien takana, se nähdään askel askeleelta. Ensi vuodelle onkin jo tavoitteita!"
Ylläolevan lainauksen olen kirjoittanut 2015 vuoden lopussa. Silloin en todenteolla tiennyt mitä Oriflame minulle vielä antoi.
Miten minusta sitten tuli kosmetologi?

Äitiysloman jälkeen palasin lähihoitajan työhöni vanhusten pariin. Elämäni pyöri kolmivuorotyön ja perheeni arjen ympärillä hyvin pitkästi. Tein paljon iltavuoroja ja kolmen viikon työvuorolistoilla olin kaksi viikonloppua töissä ja yhden viikonlopun vapaalla. Vuoden työssä olon jälkeen aloin väsymään henkisesti tähän pyöritykseen. Lapseni usein kysyivät ”Äiti, miksi olet aina töissä?” Siltä heistä varmasti tuntui.
Mietin paljon oman työni kuormittavuutta ja palkkausta. Voisinko saada rahan helpommin? Pitäisikö minun opiskella lisää? Voisinko olla yrittäjä? Miten yhdistäisin rakkaaksi tulleen harrastukseni eli Oriflamen ja oman työni? Silloin palasin nuoruuteni haaveisiin, siihen mitä haaveilin olevani jo ennen lapsia. Miksi en tekisi harrastuksestani ammattia itselleni?
Kauneudenhoitoala oli minun suuri haaveeni jo yläkoulusta päästessäni. Muistan kuinka aina unelmoin siitä, kuinka jonain päivänä voisin opettaa muita ja jakaa omaa tietoani heille. Olisiko nyt oikea aika? Juttelin paljon ajatuksistani ja tunteistani läheisilleni ja ystävilleni. Koin että nyt todellakin on minun aikani tehdä askel siihen millainen minä haluan olla, mitä minä oikeasti haluan.
Aloin etsimään itselleni sopivaa opiskelupaikkaa. Pian se jo löytyikin Kokemäeltä, Sataedusta. Nyt ei muuta kuin peukut pystyyn, opintotukihakemukset täyttämään ja opintovapaan hakeminen työstäni. Kaikki tuntui etenevän niin nopeasti. Tulevaisuus tuntui todella pelottavalta, ihan kuin olisin hypännyt tuntemattomaan! Opiskeluissa minulla oli suuri apua Oriflamesta. Kaksi näyttöä tein hyödyntämällä Oriflamen tuotteita ja oppeja -kiitettävin arvosanoin.
Tästä kaikesta kriiseilystä ja opintojen aloituksesta on jo pari vuotta aikaa. En voisi olla onnellisempi, että uskalsin tehdä valintani. Kahden vuoden aikana olen rakentanut itselleni oman kauneushoitolan, jossa minulla on myynnissä myös Oriflame tuotteita. On ollut ihana huomata se, että asiakkaani todella luottavat minun tuotevalintoihini ja uskaltavat tuoda ongelmansa julki. On ollut äärettömän ihanaa huomata se, että juuri oikeilla valinnoilla he ovat saaneet apua ongelmiinsa. Olen myös saanut aloittaa kouluttajan työtä.
Haluan vain kertoa teille kaikille, että uskokaa itseenne ja unelmiinne!
Olen erittäin kiitollinen Blogin kirjoittajalle Päivi Matilaiselle siitä kaikesta tsempistä ja tuesta mitä olen yli kolmen vuoden Oriflame taipaleellani saanut. Hän on auttanut minua toteuttamaan opiskelujeni ohessa tekemäni näytöt. Hän on kuunnellut minua ja antanut hyviä näkemyksiä matkalleni siihen mitä minä nyt olen!
Nytkin olen kaksi kuukautta suunnitellut itselleni jotain tärkeää ja Päivi on lupautunut siinäkin minua auttaa. Toivottavasti kuulette tästä pian lisää!

Tästä linkistä pääset tutustumaan Anne-Majn ikiomaan blogiin... sieltä löydät ammattilaisen vinkkejä ihonhoidosta 😉
http://annemajsbeauty.blogspot.com/?m=1