Reippaile lähiympäristön luonnossa ja tutustu liikuntapaikkoihin!!!

Tapahtuman idea oli reippailla lähiympäristön luonnossa ja tutustua liikuntapaikkoihin (ilmaiseksi). Ajatuksella Shaket nassuun ja menoksi...

Lappeenrannassa lähdimme kävelylle Myllysaaren uimarannan portailta (75 porrasta). Missä tosi moni paikallinen käy tekemässä porrastreenejä. Kävelimme pururata reitin josta siirryimme tutustumaan Kimpisen urheilukentän, ilmaiseen kuntosaliin, joka on ulkona. Ja teimme siellä lihaskuntoa. Samalla kävimme tutustumassa Kimpisen urheilukenttään. Missä mm. mieheni juoksi kilpaa yhden tytön kanssa.

Viimeeksi muistelin et oon käynyt tuolla lenkeilemässä kouluaikoina... jotenkin tykästyin tähän paikkaan. Sopivan pituinen lenkki minkä jaksaa kävellä tai juosta useampaan kertaan. Lyhyt matka uimaan Myllysaareen perhepuistoon, missä voi tehdä paljon muutakin, kun uida. Pelata, kiipeillä, hyppiä uimalaitoksella, laskea vesikelkalla mäkeä jne.

> Täällä Kimpisen reitillä kävimme tutustumassa pari päivää ennen jotta osasimme sitten viedä edustajat oikealle reitille.

Eilen olimme koko päivän Mikkelissä mieheni kanssa yhdistimme työn ja huvin. Ihanaa kun voi oman kumppanin kanssa yhdessä käydä näissä Oriflamen jutuissa ja on vielä semmoinen kumppani joka lähtee mukaan.

Mikkelissä treffasimme Urpolan luonnonsuojelualueen parkkipaikalla. Tv Mervi ja bc Elli ottivat meidät retkeilijät lämpimästi vastaan. Nautimme Shakea, mansikoita, limpparia ja keksejä ennen luontopolulle lähtöä. Voi miten satumaisen kaunis paikka tämä luontopolku oli. Ja miten mukava siellä oli käppäillä +30 asteen helteellä. Maasto vaihteli paljon lenkin aikana. Oli jokea, lähdettä jne. Reitti on sen verran lyhyt, että sen jaksaa vaikka lapsetkin kävellä. Ja kuulinkin, että nykyisin siellä käy koululaisia tutustumisretkellä. Ihanaa, että kaupunkilaislapsetkin pääsevt tutustumaan metsään ja luontoon. Tämähän on luonnonsuojelualue. Ja täälläkin voit pulahtaa uimaan reippailun jälkeen.

Sää suosi meitä liikkujia.. sattui just tämä helleaalto kohdilleen. Joten se karsi kyllä osan osallistujista, kun olivat lähteneet mökkeilemään. Samoin tietysti tämä heinäkuun lomakausi kenellä sattuu lomaa olemaan.

 Haastoimme myös edustajia laittamaan kuvia ja kilometrejä, jos innostuvat reippailemaan tämän 5 päivän aikana. Ja yhdeltä tv Pian, tiimiläiseltä Tonilta sain kuvat miten hän oli reippaillut omalla paikkakunnalla samaan aikaan meidän Lpr:nnan reippailijoiden kanssa.

Lisäksi olemme pyöräilleet tämän viikon aikana miehen kanssa. Käyneet käppäilemässä Lappeenrannan Linnoituksessa ja satamassa. Sekä katsomassa Hiekkalinnan. Yhtenä päivänä olimme retkellä myös Taipalsaaren puolella Päihännimessä. Tässä pari vinkkiä teille ketkä ette asu täälläpäin... Lappeenrannassa ja lähiympäristössä on paljon kauniita paikkoja missä voi liikkua ihan ilmaiseksi. Nauttia kauniista luonnosta ja ulkoilmasta. Kukka ihmisenä, en kukkahattu tätinä laittelin pihalle myös kukkia. Onhan se puutarhan hoitokin terapiaa keholle sekä mielelle. Samoin koirien kanssa kävely. Sehän on sitä arkiliikuntaa parhaimmillaan vai mitä?! t. Päivi