29. kesä, 2018

Kiitos Jennalle ❤️Vierailusta blogissani.

Vähän aikaa sitten hain blogiini tuotetestaajia 😊. Sainkin tosi nopeasti pari tosi hyvää hakemusta ja tässä nyt Jennan tarina ❤️.

”Testissä Oriflamen EcoBeauty sarja

Olen 27-vuotias kahden pienen lapsen äiti, opiskelija ja vaimo. Olin erittäin innoissani, kun sain mahdollisuuden yhteistyöhön Päivin kanssa. Sain siis mahdollisuuden testata oriflamen tuotteita, ja minun tehtäväni oli testata tuotteet ja kirjoittaa niistä kokemuksia.
Päivi valitsi testattavakseni Oriflamen EcoBeauty sarjan kasvojen ihonhoitosarjan. Olin juuri edellisenä päivänä lukenut tästä sarjasta ja se vaikutti mielenkiintoiselta. Ja nyt sain mahdollisuuden testata näitä tuotteita. Oriflame entuudestaan on melko tuntematon minulle, vaikkakin viime viikkoina olen muutamaan tuotteseen tutustunut. Ehkäpä tästä alkaa minun ja oriflamen yhteinen matka.
Minulla on aina ollut jokseenkin ongelmallinen iho, milloin mitäkin ongelmaa. Minulla on talvella hyvinkin kuiva iho, varsinaista couperosaa en tiedä onko, mutta hyvin herkästi ympäristön ärsykkeisiin (kuuma, kylmä…) reagoiva. Näin kesällä iho voi hiukan paremmin eikä niin herkästi reagoi ja punota. Odotin ehkä hiukan kauhunsekaisin fiiliksin tuotteiden testausta, vaikkakin samaan aikaan olin innoissani. Että mitenköhän iho tällä kertaa reagoi?
Kun tuotteet saapuivat ja avasin paketin, tykästyin heti pakkausten ulkonäköön. Kivan raikkaita, rauhallisia ja hillittyjä -sopii mielestäni erinomaisesti luonnonkosmetiikkaan. Tähän settiin, minkä sain, kuuluu puhdistusemulsio, kasvovesisuihke, silmänympärysvoide, seerumi, kasvovoide ja kasvoöljy.
Puhdistusemulsiolle pisteet siitä, että samalla tuotteella voi puhdistaa sekä silmämeikin että muutenkin koko kasvot. Tätä tuotetta pitäisi käyttää, niin että vanulapulla pyyhkii, mutta itse koin paremmaksi puhdistaa myös vedellä. Koostumus melko paksu. Hellävarainen ja ihan kelpo tuote.
Kasvovesisuihkeen tuoksu oli omaan nenääni vähän erikoinen. Kasvovesisuihke jätti ihon pehmeäksi ja mattapintaiseksi. Tämä ei noussut ihan suosikikseni. Iho jotenkin tämän jälkeen kiristi, mutta ihan toimiva ja käyttökelpoinen kuitenkin. Ja toki sitten kosteutus hoitaa sen kiristyksen pois.
Silmänympärysvoide oli yksi suosikeistani. Vasta näin viikon käyttökokemuksen jälkeen se on kosteuttanut herkkää silmänympärysihoa hyvin ja pienet juonteet ovat tasoittuneet. Kun iho ei ole niin kuiva, niin siksi ehkä pienet juonteet eivät pomppaa silmille :D
Minun täytyy myöntää, etten ole koskaan käyttänyt seerumia, mutta tämän kokeilun jälkeen se jää ihan varmasti minun ihonhoitorutiineihini. Ecobeauty seerumi tasoittaa ihoa ja jättää ihanan mattapintaisen tunnun. Iho näyttää myös kirkkaamalta heti. Ja tuoksu oli mielestäni ihana.
Kasvoöljy tuntui aluksi oudolta käyttää yötä vasten. Tuntui kovin raskaalta, mutta jo muutaman kerran jälkeen jäin koukkuun siihen. Ja lopulta tästä tuli yksi suosikeistani! Ihanan pehmeä iho aamulla, kun öljy oli yöllä imeytynyt ja iho oli aamulla heleä ja kirkas.
Päivävoide ei, toistaiseksi ainakaan, ole saanut minua hyppimään innosta, mutta se ei myöskään ole huono. Ehkä minä vielä rauhassa yritän päästä sinuiksi tämän voiteen kanssa. Ihon pinnan jättää kyllä ihanan pehmeäksi ja sileäksi, mutta tuoksu ei ollut mieleeni, oli hitusen voimakas omaan makuuni. Tämä sai myöskin ihon vähän punoittamaan, mutta punoitus kyllä tasaantui nopeasti. Ja vaikka muuten tykkäsin näistä pakkauksista, niin tässä tuosta purkista tuli yhdellä painalluksella liikaa voidetta.
Kokonaisuudessaan hyvä ihonhoitosarja ja ehdottomasti plussaa on se, että EcoBeauty ihonhoitosarjan kaikki tuotteet ovat luonnon tai sertifikoitua luomualkuperää, ja että tuotteet eivät sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä tai synteettisiä tuoksuja. Vasta viikon kokeilun jälkeen huomaan, että esim. meikkivoide levittyy paremmin ja iho näyttää kirkkaammalta. Muutamia finnejä on tullut, mutta vasta pidemmällä käytöllä näen, johtuuko se vain uusien tuotteiden vaihdosta johtuvasta ihon ”puhdistumisesta”.
Kaiken kaikkiaan positiivinen tuotekokeilu. Muutamia suosikkeja; kasvoöljy, seerumi ja silmänympärysvoide.
Teinkin oriflame ostoksia Päivin verkkokaupassa ja tuotteiden sekä tämän ihonhoitosarjan myötä innostuin ja ihastuin tuotteisiin ja ryhdyin oriflame edustajaksi.”

Tässä linkki Jennan Oriflame sivuille 😊

https://m.facebook.com/Jenna-Kainulainenoriflame-628302807532660/