7. heinä, 2018

Tiiminvetäjä Pia Helverannan tarina❤️


Vierailut blogissani jatkuvat. On hienoa, että alueeni Tiiminvetäjä Pia Helveranta suostui 😊vierailemaan blogissani ja kertomaan oman Oriflame tarinansa.

Piasta on tullut enemmän, kun Oriflame ystävä miulle ja perheelleni❤️, mutta ilman tätä työtä tuskin olisimme tutustuneet toisiimme. Pia on mm. Leiponut tyttärieni rippijuhliin maistuvat kakut ja ollut vielä auttamassa juhlissakin... Ja olen siitä ikuisesti kiitollinen hänelle.

Eli tämän Oriflamen jutun kautta saat elämääsi uusia ihmisiä ja kenties uusia ystäviä. Lue tästä millainen Oriflame tarina Pialla on.

Terveiset Italiasta.. Ihanien Giordani Gold sarjan puuterihelmet kotimaasta❤️https://fi.oriflame.com/products/product?code=32081

Minä olen Pia Helveranta, Oriflamen tiiminvetäjä ja edustaja Imatralta. Oriflame ja sen tuotteet ovat minulle tuttuja jo vuosien takaa, nuoruudesta ja edustajanakin olen ollut useamman kerran elämäni aikana. Nyt kuitenkin vuonna 2013 liittyessäni Oriflameen oli jotain toisin. Tutustuessani Päiviin ja meidän alueemme toimintaan halusin olla enemmän kuin edustaja ja saavuttaa tällä jotain, jopa elantoni tulevaisuudessa.
Oriflame on tuonut elämääni paljon uutta. Olen saanut uusia rakkaita ystäviä, kokenut onnistumisen tunteita ja ryhmähenkeä, saanut itsetuntoa kohottavia kokemuksia ja päässyt osalliseksi ihaniin tapahtumiin ja matkoihin. Ammatillisesti Oriflame on opettanut sitkeyttä ja oman tiimin luotsaamista eteenpäin. Itsevarmuus on mahdollistanut myös oman laulu uran aloittamisen ja uskaltautumisen ihmisten eteen. Miulla on ihana, tehokas, omanlainen tiimini ihmisiä joita en vaihtaisi pois ja joita arvostan ihmisinä suuresti. Erilaisuus luo myös yhteneväisyyttä😘

Tämä työ ei aina ole ollut helppoa. Miulla on iso perhe jossa myös erityisiä lapsia erityistarpeineen ja kevitysvammoineen. Lapset ja perhe ovat miulle kaikki kaikessa, jokainen heistä, ja olen mie jo mummikin eräälle vallan ihanalle nelivuotiaalle neitokaiselle 💖❤️😍 Minun elämä ei ole ihan helppoa ollut koskaan muutenkaan. Nämä kokemukset ovat muokanneet minusta juuri tällaisen, työmyyrän ja arjessa pärjääjän. Oriflame toiminnan lisäksi teen arvokasta työtä nuorten parissa, nuoriso ohjaajana ja näen niin hyviä kuin hiukan huonompia lähtökohtia ja elämän käänteitä. Lapset ja nuoret ovat minulle tärkeitä ja työ arvokasta vaikkakin ajoittain myös raskasta ja vaativaa. Koulutustaustaa minulla on lähivoitajasta, mielenterveys ja päihdetyön puolelta, yrittäjän ammattitutkinnosta, nuoriso-ja vapaa-ajan ohjaajan tutkinnosta sekä Yhteisöpedagogiksi valmistuin 2017. 
Ilman tätä OF toimintaa en tiedä olisiko omat asiat ehkä näin hyvin.. Mie olen toteuttanut monta haavetta ja unelmaa joista tämä Italian matka on yksi.. Monta on vielä toteuttamatta ja elämä on mahdollisuuksia täynnä, kun vaan niitä uskaltaa toteuttaa ja tavoitella. Minä olen uskaltanut ainakin yrittää 😘
Terveisin Pia Helveranta 

https://www.facebook.com/Oriflame.Pia.Helveranta/