26. kesä, 2018

Kuva


Miulta kysytään usein... voiko Oriflamen avulla tienata? Ja paljonko tulot ovat? Kaikki riippuu siusta itsestä ja siitä millä tavalla haluat toimia ja edetä... toki tarvitaan tähän mukaan myös hyvää tuuria.

Mie oon siis ollut reilu 16v mukana Oriflamessa. Tyttäret olivat tuolloin 1v8kk ja 4kk kun liityin mukaan arvonnan kautta.
Siitä meni reilu 6kk kun keräsin tiimin. Olin haaveillut kotiäitiydestä tyttöjen kanssa kun ovat pieniä. Ja Oriflame mahdollisti sen...
Menin sitten töihin kun nuorempi täytti 3v tosin osa-aikatyöhön. Mummot hoitivat tyttöjä jos tarvitsivat hoitopaikkaa. Kun hyö olivat menossa kouluun jäin taas kotiin tekemään Yksistään Of töitä. Miehestä tuli tuolloin yrittäjä. Pärjättiin suht hyvin... ihan normi lapsiperheen elämää. Jossakin vaiheessa palasin taas muuallekin töihin... mutta taas vain osa-aikaisesti. Nyt en ole ollut 2,5v muualla töissä. 😊Miulla siis olisi ollut töitä, mutta silti valitsin tämän yrittäjän uran.... onko se geeneissä? Sitä en tiiä 😊vaikka edesmennyt isäni yrittäjä olikin. Ainakin vapaus on yrittäjällä ja tietysti vastuu kulkee siinä rinnalla.

Sanoisinko et jos kovasti tekee töitä menee n. 5-6v kun on aluejohtaja. Jotkut nousevat tosi nopeasti... mutta saadakseen hyvän pohjan niin voi mennä kauemminkin.
Tulot riippuu paljon oman puun, alueen ja tiimin rakenteesta.
Mikä on yhdellä paljon voi toiselle olla vähän.

Kannattaako rekisteröityä Oriflameen edustajaksi vai asiakkaaksi?

⭐️Se rekisteröityykö edustajaksi vai asiakkaaksi, riippuu omasta kiinnostuksesta.
⭐️Jos haluaa myydä Oriflame -tuotteita muille ja ansaita rahaa, kannattaa rekisteröityä edustajaksi.

https://fi.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=3024577

❤️T.Päivi

⭐️Jos haluaa vain ostaa tuotteita, voit olla asiakas.

http://beautystore.oriflame.fi/PAIVIMATILAINEN