20. tammi, 2018

Kuva

Se on kuulkaa 15v Oriflame managerina nyt täynnä tällä jaksolla 2... eli silloin aloitin sivutoimisena yrittäjänä... nykyisin oon siis päätoiminen yrittäjä.

Kun muistelen aikaa 15v:n takaa. Olin kahden, ihanan pienen tytön äiti. Jonka lapset olivat tuolloin 2,5v ja 1v2kk. Olin jäänyt koukkuun Oriflameen ❤️sekä mukavana harrastuksena, että business mielessä. Olihan tämä työ mahdollistanut kotiäitiyden.
Tytöt ovat nyt tosiaan jo lukiossa, toinen tokalla ja toinen ekalla.
Olen ikuisesti kiitollinen, että sain tämän mahdollisuuden olla tyttärieni kanssa kotona silloin, kun he eniten äitiä tarvitsivat.

Tuohon aikaan elettiin vielä Oriflamessa vanhaa Plania. Tuolloin olin piiriedustaja nimikkeellä.
Urani huippu oli olla VIP-piiriedustajana. Se alkoi olla jokseenkin turhauttavaa... kunnes saimme kohta 10v sitten uuden Planin ja Miullakin oli kunnia nousta suoraan isona Vippinä aluejohtajaksi. Ja tästä on kulunut nyt se 10v.

Samana keväänä 10v. sitten pääsimme mie ja 9 kollegani, Wellness Pilotteina tutustumaan Ruotsin Igelösaan ja professori Stig Steeniin... joka on Wellness by Oriflame Protein Blendin ja Natural Balance Shaken kehittäjä.
Täällä reissulla vakuutuin siitä kuinka laadukkaat ja turvalliset hyvinvointi tuotteet olemme saamassa markkinoille. Meistähän tuli Suomeen pilotti aluejohtajat... ensimmäiset käyttäjät.
Olenkin Wellness tarinassani kertonut... mitä hyötyä huomasin itsessäni aika pian kun aloin tuotteita käyttää. Ja käytän niitä edelleen säännöllisesti.

Hui...🙀kun aika on mennyt äkkiä tämän Oriflamen parissa :) noh... jos joku ei oo vielä sitä kuullu/nähnyt tms. niin tää on vähä niiku elämäntapa... ❤️T.Päivi

Kuvassa olen Mie... Oriflamen alkuaikoina. Äitienpäivänä tulee kuvasta 16v.