29. joulu, 2017

Ihanaa Uutta Vuotta 2018!

Eletään tämän vuoden viimeisiä päiviä. Eilen päättyi Oriflamen vuoden viimeinen myynti jakso 😊💪🏻ja upeasti päättyikin.
Teimme joulumyynneillä uudet alueen/puun myyntiennätykset.

Onkin hyvä hetki muistella tätä vuotta 2017 työn tiimoilta.

Kun vuosi alkoi olimme vielä ala-alueeni Johannan kanssa samaa aluetta. Alueelle tupsahteli ⭐️💫uusia managereita > tiiminvetäjiä tuon tuosta. Alue kasvoi ja Johanna irtosi keväällä omaksi alueeksi. Se jos mikä tuotti miulle niitä kasvukipuja🤔❤️mutta ei tuota enää nyt reilu puolen vuoden päästä. Luulenpa, että olemme löytäneet jota, kuin omat paikkamme👯‍♂️.

Oriflameen vuoteen on mahtunut 2 upeaa palkintomatkaa. Toinen oli kesäkuussa Rodokselle ja toinen syyskuussa Välimerelle, Oriflamen 50v synttäriristeilylle.

Olen ollut mukana strategia ryhmässä missä Mie ja 14 aluejohtajaa olemme miettineet syntyjä syviä... 😊onhan se kunnia asia tulla valituksi noin arvostettuun porukkaan.

Meillä on ollut omia juhlia/tapahtumia Wellness Walkeja, Kasvun Liekki kekkerit, pikkujoulut, firman järjestämiä kuten manager meating, "WhitePartyt" elokuussa. Suomen ASML:n Suoramyynti gaala missä miut valittiin Vuoden suoramyyjäksi 😍🙏🏻. Olemme saaneet joukkoon paljon uusia edustajia ❤️.

Huhtikuun lopussa aloitin kirjoittamaan tätä blogiani... jossa on kohta 20 000 lukijaa pyörähtänyt... kukapa sitäkään olisi uskonut?! Kiitos 😍Teille, että jaksatte miun juttuja seurailla.
Kiitos myös kaikille Oriflame puuni managereille, edustajille ja asiakkaille❤️ilman teitä ei ois miuta. Ja tietysti kiitän myös omaa emoani Mirjaa. Ja amppari Riinaa. Mielenkiinnolla odotan mitä Uusi Vuosi tuo tullessaan?! Ja mitä vanha vie mennessään?!
Ainakin niitä syksyllä aloitettuja opintoja, Johtajuuden erikoisammattitutkinnon parissa. Mikä ei taida 😆🙈ihan läpihuuto juttu ollakaan...

Toivotan kaikille oikein 💥💥
Onnellista Uutta Vuotta
2018🍾🥂!!! 😘T.Päivi

Huono asenne on kuin autonrengas, et pääse kovinkaan pitkälle, ennen kun vaihdat sen😉.