Miten Ihotyypit eroavat toisistaan?

Onko siusta helppo löytää itselle sopivat ihonhoito tuotteet?

Ihonhoito tuotteiden valintaan vaikuttaa ihmisen ikä, mutta biologinen ikä ja ihon ikä eivät välttämättä ole "saman ikäiset" :). Eli joku 40v saattaa hyvinkin käyttää vielä 30v suunnattuja tuotteita. Ihonhoito tuotteiden valintaan vaikuttaa myös ihotyyppi samoin se vaikuttaa myös meikkivoiteiden valintaan. Eli jos haluaa osallistua esim. Oriflamen järjestämiin kouluksiin niin suosittelen aina ensin käymään ihonhoito koulutuksen ja sen  jälkeen sen meikin vaikka houkuttaisi meikki koulutus enemmän. Siellä nimittäin on hyvä tietää mitä ihotyyppiä oma iho edustaa.

Kun katsot kuvia huomaat, että tässä ei ole laisinkaan "herkkää ihoa"...no ei ole! Herkkä iho ei ole ihotyyppi vaan se voi olla ihan millä tahansa ihotyypillä... enemmänkin se tuntuu olevan semmoinen ensimmäinen asia :) mitä vastataan kosmetiikka myyjälle kun tarjotaan asiakkaalle tuotteita kokeiltavaksi.

Autan sinua enemmän kun mielelläni löytämään itsellesi sopivia tuotteita Oriflamelta.

Itsellä  ollut myös aikuisiän akne joten siitäkin tiedän jotakin ihan omasta kokemuksesta. Samoin nyt vanhempana olen saanut kokea myös pigmenttiläiskiä ja niitä vastaan taistelua.

Kuulun myös noihin ns. herkän ihon omaaviin... itse olen astmaatikko (en onneksi tuoksu yliherkkä) ja syön kesät-talvet allergialääkeitä joten näitäkin asioita täytyy ottaa itsekin huomioon. ❤t. Päivi