1. syys, 2017

NovAge BrightSublime ihonhoitosetti 119€ (198€)

Sain tämän ihanuuden käsiini Oriflamelta ❤️alku kesästä. Päätin testata tätä. Miulla nimittäin on taipumusta pigmenttiläiskien muodostumiseen ja en todella tykkää enkä halua niitä.

Rupean käyttämään jo korkeaa aurinko suojakerroin, päivävoidetta tammi-helmikuussa, kun kevät aurinko alkaa porottaa jotta välttyisin näiltä ikäviltä tummilta läiskiltä 🤔😞...

Tänä kesänä Suomessa ei ole paljon aurinkoa näkynyt, mutta kesäkuussa Rodoksella sitäkin enemmän... mut arvatkaapa mitä?
Ei ole tullut pigmentti läiskiä 😍👌🏻Vannon siis tämän ihonhoito setin nimeen. 😘T.Päivi

Muutama tärkeä asia...

Tiesitkö, että epätasainen ihonväri ja pigmenttiläiskät saavat sinut näyttämään ikäistäsi vanhemmalta?


Uusi ja turvallinen ratkaisu pigmenttiläiskien häivyttämiseen
ja ihon kirkastamiseen.
NovAge Bright Sublime on edistyksellinen ihonhoitolinja,
jonka on kliinisesti todistettu kirkastavan ja tasoittavan ihonväriä,
häivyttävän tummia läiskiä sekä silottavan juonteita ja ryppyjä.

Ihon pigmenttihäiriöt, kuten tummat läiskät ja epätasainen ihonväri, voivat ilmaantua minkä ikäisenä tahansa ja ovat usein perinnöllisiä tai seuraus
melaniinia tuottavien melanosyyttisolujen epätasapainosta.
Lisäksi ympäristötekijät, kuten UV-säteet pahentavat pigmenttihäiriöitä.

MISTÄ IHON HYPERPIGMENTAATIO JOHTUU?
– Pääsyy epätasaiselle ihonvärille on epidermiksen melanosyyttisolujen melaniinin ylituotanto. Melaniini on pigmentti, joka muodostaa ihon, hiusten ja silmien luonnollisen värin. Melaniinin tuotanto voi olla säännöllistä, jolloin se näkyy tasaisena ihonvärinä tai tasaisena ruskettumisena. Tai sitten se voi olla epäsäännöllistä eli vähä- tai liikapigmenttisyyttä.

MITEN: Paras suoja liikapigmentaatiota vastaan on aurinkosuoja
Patentoitu Multi-Bright-tekniikka joka kohdistuu ja estää melaniinin liikatuotantoa ja auttaa täten vaalentamaan tummia läiskiä ja ehkäisemään uusien syntymistä.

Gardenian kantasolu-uute toimii dermiksessä ja suojaa laajasti kollageenia – aktivoi kollageenisynteesiä ja auttaa ehkäisemään kollageenia hajottavien entsyymien toimintaa.

Hydroksihapot kuorivat iholta kuolleet ihosolut ja auttavat solujen uudistumista, jolloin ihosta tulee kirkkaampi ja tasaisemman värinen.

NovAge Bright Sublime –ihonhoitolinjan on kliinisesti todistettu häivyttävän tummia pigmenttiläiskiä jopa 50%
ja ihon väri kirkastui jopa 40% vain 12 viikossa,
Brightening Cleanser
Kirkastaa ja tasoittaa ihoväriä ja häivyttää tummia läiskiä. Täyteläinen, vaahtoava koostumus puhdistaa tehokkaasti ja jättää ihon raikkaaksi. Mieto tuoksu. Levitä kostutetuille kasvoille ja vaahdota veden avulla. Hiero kevyesti kasvot läpi ja huuhtele huolellisesti vedellä. Taputtele kuivaksi. Vältä silmänympärysaluetta. Käytä aamuisin ja iltaisin.

Brightening Toner
Vesipohjainen kasvovesi poistaa kasvoilta loput meikin ja epäpuhtauksien rippeet ja tekee ihosta raikkaan. Mieto tuoksu. Annostele vanulapulle. Pyyhi vanulapulla kasvot ja kaula aamuisin ja iltaisin puhdistusgeelillä pesun jälkeen.

Brightening Eye Cream
Kirkastaa silmänalusihoa, pienentää silmäpusseja, häivyttää tummia silmänympäryksiä ja pehmittää ryppyjä ajan myötä. Imeytyy nopeasti ja jättää mattapinnan. Hajustamaton. Kuluttaja- ja dermatologisesti testattu.
Käyttö: Taputtele puhdistetulle silmänympärysiholle aamuisin ja iltaisin. Vältä tuotteen joutumista silmän sisään.

Advanced Brightening Multi-Action Essence
Seerumi tehostaa päivä- ja yövoiteen ihoa kirkastavaa ja ihonväriä tasoittavaa vaikutusta. Vaalentaa tummia pigmenttiläiskiä ja pehmittää ryppyjä ajan myötä. Kliinisesti testattu. Mieto tuoksu.
Käyttö: Levitä aamuisin ja iltaisin puhdistetuille kasvoille sormenpäillä silmänympärysihoa välttäen.

Advanced Brightening Day Cream SPF 20
Kosteuttava päivävoide. Kirkastaa ja tasoittaa ihonväriä, häivyttää tummia läiskiä ja ryppyjä pitkäkestoisesti. Suojakerroin 20 suojaa ihoa valovaurioilta. Kliinisesti testattu.
Käyttö: Levitä aamuisin seerumin jälkeen kasvoille ja kaulalle. Vältä silmänympärysihoa.

Advanced Brightening Night Cream
Kosteuttava yövoide. Kirkastaa ihonväriä ja vähentää tummia läiskiä. Ihosta tulee ajan myötä kirkkaampi ja ihonväristä tasaisempi.
Hyvin imeytyvä, rasvaton koostumus.
Käyttö: Levitä iltaisin seerumin jälkeen kasvoille ja kaulalle. Vältä silmänympärysihoa.