Tiedätkö mikä värityyppi olet?

Tästä on 10v kun opiskelin värikonsultiksi. Samoihin aikoihin nousin ensimmäistä kertaa Oriflamessa aluejohtajaksi joten värianalyysien tekemiset jäivät siihen 😊.

Itse asiassa jo paljon ennen tätä Oriflamen alkutaipaleella. Pidin yhdessä erään värikonsultin kanssa kauneusiltoja tai Tyky-päiviä niin, että hän teki pika värianalyysit ja Mie tein sitten heille sopivan sävyiset meikit... se oli kivaa aikaa se! ❤️Lämmöllä muistan Tuulan kanssa tehtyä yhteistyötä. Niin ja nämä illat olivat kyllä aika suosittuja! Olisikohan semmoisille edelleen kysyntää 🤔😍?!

Nyt uusimmassa esitteessä on Meikkivinkkejä eri värityypeille niin aiemmat opinnot palasi mieleeni 😊

Miuta on aina kiehtoneet värit muutenkin ja niiden vaikutus mieleemme jne.

 Mitä viestitämme milläkin värillä?

Tiesittekö, että valkoisia sävyjä on 400 ja punaisia 700...jos asiakas puhuu haluavansa pinkin huulipunan niin tarkoittaako hän lämmintä vaiko kylmää pinkkiä?!

Nämä ajatukset ovat meillä korvien välissä... minkälainen mielikuva mistäkin väristä on muodostunut?! 🤔

 Väreillä viestitään asioita meille. 

Vaalea kirkkaan vihreä viestii kasvua, terveyttä, rauhoittaa ja se huomataan. Kutsuuko se meitä luokseen? Violetti on voimakas, viileä, toivon vöri joka viestii älyä ja intohimoa. Keltaisesta tulee mieleen aurinko ja positiivisuus... ☀️jne.

Mitä ajatuksia värit siussa herättää?!

Kun värianalyysia tehdään ihmisen oma hiusten vöri, ihon väri ja silmien väri ovat ne perusvärit minkä ympärille on hyvä yhdistellä värejä.

Jos olet talvi. Olet väritykseltä viileä ja huomiota heröttävä. Värisi ovat tummia ja voimakkaita, vaaleita, jäänkylmiö tai puhtaita sekä kirkkaita.

Kesä vuodenaika on myöskin viileä, mutta väritys on hillitty ja hienostunut. Harmahtava ja sinertävyyten vivahtavat värit ovat siun juttusi.

Syksy on lämmin vuodenaika. Värit ovat runsaita ja maanläheisiä. Väreihin kuuluu lämpimiä sadonkorjuu värejä. Kullankeltaiseen vivahtavia sävyjä.

Kevät on myös lämmin, mutta eloisa ja vilkas. Värit ovat kirkkaita, raikkaita, mutta lämpimiä. Neutraalissa sövyissäkin on kullan häivähdys.

Vinkki: Tehokkaalta ja älykkäältä näytät seuraavissa väreissä:Harmaa, tummansininen ja vaaleankeltainen.

  ❤️T.Päivi