Uusia asiakkaita, somettamista jne.

 

Kun aloitin nämä Oriflame hommat. Pidettiin vielä paljon kauneusiltoja. Siellä tutustui uusiin ihmisiin ja asiakaspiiri laajeni.

Kävin myös useammin tuotepöydän kanssa esittelemässä toimintaa eri tilaisuuksissa/kauppakeskuksissa jne. Järjestin yhdessä eri yrittäjien kanssa "mini messuja" yms. Miut on kerran yhdestä tämän tyylisesti tapahtumasta Oriflamen puolelta palkittu.

 

Kun olen esittelemässä tuotteita/toimintaa tuotepöydän kanssa...

Ihmiset pysähtyvät juttelemaan, täyttävät arvontalomakkeita jne.

Heille pystyy tekemään pika ihoanalyysejä tai Wellness hyvinvointi testejä. Heihin on usein helppo luoda ensimmäinen kontakti. Tämän jälkeen heihin on helpompi olla yhteyksissä.

 

Jossakin vaiheessa rupesin ottamaan myös tuotteita mukaan suoramyyntiin messuille. 

Asiakkaat monesti haluavat ostaa Tapahtumista tuotteet suoraan.

(Meillähän tuotteet tilataan netin kautta varsinaisia Oriflame kauppoja ei ole.) Kuitenkin tapahtuma tulee olla sellainen, että se sopii Oriflamen imagoon. "Minä olen Oriflame" > lukee yhdessä paidassani ja se kertoo varmasti kaiken... eli edustan yritystä ja yritän käyttäytyä sen mukaan

 

Meillä oli aikanaan Toimitila sekä Kauneuspiste Lappeenrannassa...jälkimmäisessä teimme asiakkaille pieniä hoitoja, meikkejä jne. Siellä oli myös helppo järjestää eri teemoihin sopivia kauneusiltoja.

Tällä hetkellä meillä ei sellaista ole. 

Joskus mietin perustanko uudelleen tämän tyylisen? 

Ideoita pyörii päässäni 🤔😉. Ehkä sekin päivä koettaa.

 

Pidän nykyisin omat alueeni jaksoillat ja koulutukset omassa kotonani (edustajat ja managerit tulevat meille). Sinänsä jännä ilmiö 😊et kun siirsin ne omaan kotiini - rupesi käymään enemmän ihmisiä näissä. Ehkä tunnelma on rennompi kotioloissa, kuka tietää?

Lisäksi käyn pitämässä isommilla paikkakunnilla Beauty Academy koulutuspäiviä mihin pääsevät osallistumaan, alueeni/puuni managerit, edustajat jotka asuvat kauempana miusta. Ja koulutukset ovat heille ilmaisia.

 

Onneksi nyt ❤️on alkanut uudenlainen kauneusilta buumi. Kaunis iho tilaisuudet ovat erittäin suosittuja , samoin Wellness by Oriflame painonhallinta ryhmät.

Eli palaan pikku hiljaa takas juurilleni sinne mistä kaikki alkoi...

Toki Miulla on paljon sellaisia oriflamelaisia alueellani edelleen ketkä eivät ole tulleet some maailmaan eivätkä todennäköisesti halua tulla koskaan?! He tykkäävät toimia enemmin "face to face" tyyliin.

Mikä on oikein hyvä juttu ❤️👍.

Niin me ihmiset olemme erilaisia... ja siksi vetoamme erilaisiin ihmisiin.

 

Toki tässä rinnalla pyörii vahvasti some😊.

 

Nyt olemme saaneet avata omia verkkokauppoja.

Tässä linkki omaan 

Oriflame kauppaani 

http://beautystore.oriflame.fi/PAIVIMATILAINEN

> Tänne voi siis rekisteröityä asiakkaaksi ja tilata tuotteet suoraan kotiin. 

 

Oma Oriflame alueeni/puuni on vahvasti some painotteinen. Meillä on jo pari vuotta toimineet aktiivisesti omat koulutus jutut Facebookissa. Ehkäpä tässä on yksi salaisuutemme miksi olemme tässä pärjänneet?!

 

Kilpailu on kova... siun täytyy erottua positiivisella tavalla joukosta.

  • "Myy ensin itsesi...tämän jälkeen kaikki on helpompaa"!
  • Mieti miten käyttäydyt asiakkaiden silmissä. Ole aktiivinen, mutta älä "ole tyrkky". 
  • Ole kohtelias ihmisille... juuri tässä voi olla seuraava asiakkaasi tai tuleva edustajasi.
  • Älä lähesty tuntemattomia ihmisiä yksityis viestein rekrytointi mielessä. Tai itse en ainakaan toimi näin. Itsekään en tykkää et näin tehdään miulle. Miksi tekisin sen toisille?! 
  • Kun kirjoitat, julkaiset jotakin someen... muista, et sen lukee moni ihminen. Ja pysy sanojesi takana jos olet jotakin jollekin luvannut.
  • Itse olen saanut uusia asiakkaita omien Julkisten Facebook sivujen ja varmaan nykyisin myös instagramin sekä tämän blogini kautta... arvontojen ja mainosten avulla. "Mikä toimii yhdellä. Ei toimi toisella." Älä siis kopioi suoraan toisia... vaan yritä keksiä jotakin erilaista... että erotut joukosta. 
  • Ole aktiivinen somessa. Asiakkaat seuraavat siuta jos siulla on heille jotakin mielenkiintoista annettavaa.
  • Ole reilu muita edustamasi yrityksen edustajia kohtaan. Noudata sääntöjä mitä oma yrityksesi suosittelee ja noudata sääntöjä mitä some maailma asettaa. 

 

😘Ihanaa juhannus viikkoa!

T.Päivi