nämä ovat oriflamelaisille ilmaiset. Näiden koulutusten sisältö ja käytäntö vaihtelevat eri alueiden osalla. Itse käyn kouluttamassa kenttää myös isommilla paikkakunnilla, Beauty Academyn koulutuspäivän nimellä. Joka jakso pidän myös tule mukaan tilaisuuksia uusille oriflamelaisille ja jaksoiltoja alueeni managereille ja edustajille. "Osallistu, kuuntele, opi toisilta". Jollekin menestymiseen ja haluun menestyä riittää oman itsetunnon nostaminen. Kun uskaltaa ja onnistuu > se jos mikä tekee hyvää omalle mielelle❤️. Kyllä varmasti sillä alueen yhteishengellä on iso merkitys. Sekä oman Oriflame emon tuella... Hän auttaa, opastaa, tukee alkuun. Miulla ainakin itsellä aikanaan oli ja on itse asiassa vieläkin 😍👍. Uskon myös itse olevani ollut ainakin joillekin hyvänä esimerkkinä, mallina Oriflame työssä. Kaikkia ei tietysti voi miellyttää, mutta ei tarvitsekaan. Asiat voi silti hoitaa. Edustajat poimivat emoltaan sen itselleen sopivan tavan toimia ja kehittävät siihen rinnalle oman tavan toimia. "Mikä sopii yhdelle ei välttämättä sovi toiselle." Tuohon viitaten... Oriflame alue, oma tiimi on vähän niin kun "työyhteisö" missä parhaimmillaan siulla on mukavat työkaverit, > keneltä saa tsemppausta, apua ja tukea. Itselle tällä on aina ollut iso merkitys. Ja olen yrittänyt siihen panostaa. "Yhdessä olemme enemmän". Joskus sitä on itsekin hakannut päätä seinään, kun tuntuu ettei mikään onnistu. Se on peiliin katsomisen paikka > usein se syyllinen on yllättävän lähellä. Aika muuttaa toiminta tapoja... ennen hyvin toiminut juttu saattaa olla "menneen talven lumia". Olet siis Käännekohdassa... Pysähdy ja mieti erilaista tapaa toimia. Mukavuusalueelta siirtyminen sen ulkopuolelle ei ole helppoa. Se rupisammakko istuu olkapäällä huutelemassa omiaan... se pitää heittää pois huitsinevadaan 😊. Voittaa itsensä ja lähteä kokeilemaan uusia toimintatapoja. "Kyky on se mitä pystyt tekemään. Motivaatio määrää sen mitä teet. Asenne ratkaisee kuinka hyvin sen teet." Kiitos 😊jos jaksoit taas lukea ajatuksiani. 😘T.Päivi" has-arrows="False">

Mitä tarvitaan menestymiseen?

Suurimpana motivaation lähteenä monella tietysti on raha.
Itsekin tulin tähän mukaan, äitiyslomalla "kotiäitinä". Ja lisätienestiä tarvittiin.
Samalla sain itselleni ja perheelleni kosmetiikkaa edullisesti.
Ja pystyin olemaan kotona lasten kanssa hoitovapaa ajan.
Se oli miulle myös henkisesti erittäin tärkeää ❤️saada hoitaa itse omat lapset.

Säästä oriflamelaisena...😊
Yllättävän paljon kuluu rahaa pelkästään hiustenhoito tuotteisiin, suihkugeeleihin, deodorantteihin, hammastahnaan, kasvo- ja vartalovoiteisiin. Saatikka meikkeihin jos perheessä on monta käyttäjää. Eli monelle Oriflamessa oleminen ja sitä kautta tuotteiden ostaminen on edullisempaa, helpompaa ja myös tietää mitä tuotteita ostaa? Mitä ne sisältää? Vaihto- ja palautusoikeutta unohtamatta.

Palkinnot... ovat todella hyviä ja arvokkaita. Itse monella Oriflamen palkintomatkalla olleena voin tunnustaa ettei Miulla olisi ollut koskaan mahdollisuutta matkustaa näin paljon ilman Oriflamea.

Muitakin upeita palkintoja on ollut ja on parasta aikaa, lahjakortteja, laukkuja, kodinkoneita, tuote lahjoja jne.

Koulutukset. Ne on hyvä suorittaa niin tietää mitä tuotteita on käyttämässä ja myymässä toisille.
Oma käyttö on kaiken a ja o sekä kosmetiikan, että Wellness by Oriflame hyvinvointituotteiden osalta varsinkin.

Myös huippumyyjäksi voi oppia... tästäkin on koulutuksia mihin kannattaa ehdottomasti osallistua.
Oriflamen tarjoama 90 päivää koulutusohjelma, aluejohtajan pitämät koulutukset kuten Beauty Academy koulutukset "face to face" tai some koulutukset/live videot > nämä ovat oriflamelaisille ilmaiset. Näiden koulutusten sisältö ja käytäntö vaihtelevat eri alueiden osalla.

Itse käyn kouluttamassa kenttää myös isommilla paikkakunnilla, Beauty Academyn koulutuspäivän nimellä.

Joka jakso pidän myös tule mukaan tilaisuuksia uusille oriflamelaisille ja jaksoiltoja alueeni managereille ja edustajille.

"Osallistu, kuuntele, opi toisilta".

Jollekin menestymiseen ja haluun menestyä riittää oman itsetunnon nostaminen. Kun uskaltaa ja onnistuu > se jos mikä tekee hyvää omalle mielelle❤️.

Kyllä varmasti sillä alueen yhteishengellä on iso merkitys.
Sekä oman Oriflame emon tuella... Hän auttaa, opastaa, tukee alkuun. Miulla ainakin itsellä aikanaan oli ja on itse asiassa vieläkin 😍👍.

Uskon myös itse olevani ollut ainakin joillekin hyvänä esimerkkinä, mallina Oriflame työssä. Kaikkia ei tietysti voi miellyttää, mutta ei tarvitsekaan.
Asiat voi silti hoitaa.

Edustajat poimivat emoltaan sen itselleen sopivan tavan toimia ja kehittävät siihen rinnalle oman tavan toimia.

"Mikä sopii yhdelle ei välttämättä sovi toiselle."

Tuohon viitaten... Oriflame alue, oma tiimi on vähän niin kun "työyhteisö" missä parhaimmillaan siulla on mukavat työkaverit, > keneltä saa tsemppausta, apua ja tukea. Itselle tällä on aina ollut iso merkitys. Ja olen yrittänyt siihen panostaa.

"Yhdessä olemme enemmän".

Joskus sitä on itsekin hakannut päätä seinään, kun tuntuu ettei mikään onnistu. Se on peiliin katsomisen paikka > usein se syyllinen on yllättävän lähellä.
Aika muuttaa toiminta tapoja... ennen hyvin toiminut juttu saattaa olla "menneen talven lumia".
Olet siis Käännekohdassa...
Pysähdy ja mieti erilaista tapaa toimia. Mukavuusalueelta siirtyminen sen ulkopuolelle ei ole helppoa. Se rupisammakko istuu olkapäällä huutelemassa omiaan... se pitää heittää pois huitsinevadaan 😊.
Voittaa itsensä ja lähteä kokeilemaan uusia toimintatapoja.

"Kyky on se mitä pystyt tekemään.
Motivaatio määrää sen mitä teet.
Asenne ratkaisee kuinka hyvin sen teet."

Kiitos 😊jos jaksoit taas lukea ajatuksiani. 😘T.Päivi