Mihin ihonhoitorutiinia tarvitaan?

Kaunis, heleä iho on merkki terveydestä.
Uhraamaamalla ihonhoitoon 2 minuuttia kahdesti päivässä pidät ihosi elinvoimaisena ja vastaanottavaisena käyttämillesi tuotteille.

Seuraa 4 kohdan rutiinia ja varmistat, että tuotteiden yhteisvaikutus toimii ja saat niistä irti mahdollisimman paljon tehoa.
Tuotteet imeytyvät tehokkaammin ja ikääntymistä ehkäisevät vaikutukset toimivat mahdollisimman hyvin lyhyt- ja pitkävaikutteisesti.

Vaihe 1: Puhdista
Puhdistusaine poistaa iholta epäpuhtaudet, ylimääräisen talin, kuolleet ihosolut ja edistää hoitoaineiden imeytymistä.
Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, se supistaa ihohuokosia, rauhoittaa, kosteuttaa ja tasapainottaa ihon pH-arvoa

Vaihe 2 : Silmät
Silmänympärysiho on ohuempaa ja herkempää kuin muu kasvojen iho. Lisäksi se joutuu ilmehdinnän vuoksi kovalle koetukselle.
Erikoisvaatimusten vuoksi tälle alueelle on tehty omat hoitotuotteet. Silmänympärysvoiteet ovat ohuempia, jotta ne imeytyvät helpommin. Lisäksi silmänympärysvoiteemme ovat aina hajustamattomia.

Vaihe 3: Tehosta
Tehosta ihonhoitoasi käyttämäsi ihonhoitolinjan seerumilla tai kapseleilla. Ne sisältävät samantyyppisiä vaikuttavia aineita kuin voiteetkin, mutta aktiiviaineita on enemmän, ja ne on sekoitettu ohuisiin, helposti imeytyviin pohjiin.
Paras hoitotulos saavutetaan käyttämällä niitä päivä- tai yövoiteen alla päivittäin tai vähintään 3 kertaa viikossa. Käytä säännöllisesti tai kuuriluontoisesti ihosi tarpeen mukaan.

Vaihe 4: Kosteuta Ikääntymistä ennalta ehkäisevä päivä- ja yövoide on tärkeä osa ihon kosteustasapainon ylläpitämisessä, ryppyjen silottamisessa ja heleyden säilyttämisessä.
Päivävoiteet ehkäisevät UV-säteiden vahingoittavilta vaikutuksilta.
Öisin kun iho lepää, täyteläinen ja ravitseva voide palauttaa ihon päivän rasitteista ja edistää ihon uusiutumista levon aikana.

Mitä hyötyä on setin tuotteiden käytöstä? Itse asiassa niitä on paljon.

1 – Saat ihollesi sopivimman täydellisen ratkaisun ihonhoitoon.

2 – Saat parhaat tulokset käyttämällä tuotteita ihonhoitorutiinin mukaisesti.

3 – Saat tuotteet halvimpaan mahdolliseen hintaan. Yksittäisiä tuotteita ei myydä esitteissä koskaan näin halvalla. Saat kaikki tuotteet yhtäaikaa ja tuotteet tehostavat toinen toistensa vaikutuksia.

Kysy lisää miulta ihonhoito settien hinnoista 😊! Jos olet kiinnostunut ihonhoito illasta/Kaunis iho tilaisuudesta - ota miuhun sähköpostin kautta yhteyttä. ❤️T.Päivi