10. touko, 2017

Pohdintoja Oriflame yrittäjyydestä

Olen miettinyt, pohtinut ja ajatellut syitä miksi Oriflame vei miut mukanaan? Töitä Miulla ois ollut tarjolla...kyse ei kohdallani ollut siitä.

> Olenkin tästä asiasta jo pari tarinaa kirjoittanut.

 

Olen ollut pienestä asti syvällinen ajattelija ja pohdiskelija.

Mietin asioita monelta kantilta.

Joku kuka on nähnyt miut vain "nolojen tilanteiden naisena"... ei tunne miuta oikeasti laisinkaan.

Meillä ihmisillä on rooleja 😊toimimme eri tavalla, eri tilanteissa.

 

Olen aina ollut kiinnostunut kauneudesta ja hyvinvoinnista. 

Nyt Miulla oli mahdollisuus sitä opetella ja toteuttaa itseni kohdalla ja opettaa sitä muillekin.

 

Olen aina ollut innokas esiintymään. Lapsuuden yksi haave ammatti oli näyttelijä.

 

Olen aina tykännyt toimia erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten parissa.

Inhoan kiusaamista, selkään puukottamista...sitä, että monissa työpaikoissa jyrätään "kilteimmät ja nöyrimmät työntekijät"... ei anneta tilaa heille toimia, kehittää omaa luovuutta. Ei haluta edes kuulla minkälaisia näkemyksiä heillä on. Näin he jäävät työyhteisössä varjoon.

 

Oriflamessa olen yksityisyrittäjä. Saan "tavallaan" valita ihmiset kenen kanssa haluan enemmän työskennellä. Sanonkin usein, että "vapaa-ajalla voit valita kenen kanssa aikaa vietät. Työssä täytyy tulla ihmisten kanssa toimeen niin, että työt tulee hoidettua". 

Voin itse yrittää vaikuttaa siihen, että työyhteisössä on mukava olla. Kukaan ei tule sanomaan, että nyt olet urasi huipulla... palkka ei tule tästä enää nousemaan.

 

Voin toteuttaa itseäni, omia unelmiani. Kehitellä jotakin omia juttuja... mitä en mielestäni ole saanut palkkatyössä koskaan toteuttaa. Vaikka jokaikinen työyhteisö missä olen ollut töissä...On ollut mukava ja opettavainen työpaikka. Kaikesta on jäänyt jotakin hyvää ja opittua takataskuun. Silti Miulla on tunne, etten saanut tarpeeksi toteuttaa omia ideoitani.

 

Jos olisin jatkanut opintoja hoitoalalla... oisin halunnut terapeuttiseen työhön. Miulle ihmisten henkinen hyvinvointi on tärkeä asia ja se kiehtoo miuta. Nyt saan tavallaan tätäkin toteuttaa,. Mikään ei ole upeampaa katsoa, kun näet ihmisen joka puhkeaa kukkaan ja ikään kuin lähtee lentoon... Oriflamen myötä.

Hänen itsetunto on noussut ja hän seisoo sanojensa takana.

Uskaltaa esiintyä ja olla oma itsensä. 

 

Kiitos Oriflame!!!

 

Näin miullekin on käynyt...

"Sillä kaikki muut paikat on jo varattu". ❤️T.Päivi