Huulet kruunaavat meikin. Pohjusta huulet tarvittaessa, peruspohjustukseksi riittää huulen rajan päälle levitetty meikkivoide ja puuteri.

Huultenrajaus:
Rajauksella saat muotoiltua huulista symmetriset, ja voit joko suurentaa tai pienentää huulia aavistuksen verran rajauksen avulla. Rajaus myös ehkäisee huulipunaa ”karkailemasta”. Valitse sävyksi joko sama tai tummempi kuin huulipunassa.
• aloita huultenrajaus ensin keskeltä suupieliin päin, sitten suupielistä keskelle päin, se auttaa saamaan rajauksesta symmetrisen

Huulipuna:
Huulipuna kruunaa koko meikin tai voi vääränvärisenä pilata sen. Värin on sovittava kokonaisuuteen, eli ihoon, hiuksiin ja silmiin, sekä tietenkin muuhun meikkiin. Muista, että vaalealla sävyllä ja kiillolla saat lisää volyymia ja pulleutta huuliin, kun taas tummat ja mattasävyt pienentävät huulia.
• levitä huulipuna huulipunasiveltimellä huolellisesti rajan sisäpuolelle

VINKKI!
Huultenrajauskynän jälki jää yleensä hieman erottumaan huulipunan levityksen jälkeen. Pehmennä rajaus siveltimellä, jolloin raja sulautuu yhteen huulipunan kanssa.

HUULIPUNAN VALINTA
- Sopiiko valitsemasi väri vaatetukseen ja meikkeihisi? (huomio paidan ja poskipunan väri)
- Raikas tumma huulipuna saa ihosi näyttämään kirkkaammalta ja vaaleammalta
- Jos ihosi on epäpuhdas, väritön ja väsynyt, punainen tai roosa hyvä valinta
- Kellertävät hampaat korostuvat ruskealla, keltaisella tai lilalla huulipunalla
- Jos haluat katseen kiinnittyvän silmiisi valitse vaalea tai neutraali väri huuliin…jos haluat huomiota huuliin valitse tumma, kirkas tai värikäs huulipuna ja silmämeikki vaaleammaksi.

MEIKKI NÄYTTÄÄ NÄIN TASAPAINOISELTA – EI YLIMEIKATULTA!
- Matta punalla kestävyyttä meikkiin tai pitkäkestoisella
- Puolipeittävällä hoitava ja ohut lopputulos
- Luonnollinen ja kevyt väri syntyy kuultopunasta ja huulikiilteestä.

Kuvassa näet suosittuja Oriflame huulipunia jne.

💄💋T.Päivi