15. marras, 2019

Miun tarinani

Nyt on noin 17,5v kun tulin mukaan Oriflameen. Olin äitiyslomalla 😊, tytöt 1v8kk ja 4kk. Olin juoksemassa Prinsessa kierroksella ja voitin päävoiton arvonnassa ripsipermiksen, minkä Mirja teki miulle ja ymmärsi pyytää miut mukaan toimintaan. Tätä ei ollut kukaan muu aiemmin ymmärtänyt tehdä ❤️. Olen ikuisesti tästä Mirja emolle kiitollinen.

Aikaa meni puoli vuotta... Mirja ehdotti etenemistä. Parin kuukauden päästä istuinkin piiriedustaja infossa ja huomasin lähteväni sieltä intoa puhkuen keräämään omaa tiimiä 😊. Minkä tein viikossa. Ja Egyptin palkinto matka pyöri tavoitteena ja unelmana. Samoin ajatus, että saan hoitaa lapset itse mikä oli miulle ❤️asia. Molemmat asiat toteutuivat.

Tässä matkan varrella Oriflame on kouluttanut miut mm. kauneusneuvojaksi, kauneusneuvoja kouluttajaksi, olen Wellness pilotti sekä käynyt Oriflamen yrittäjäkoulun.
Nyt juuri valmistuin äskettäin JET = Johtamisen erikoisammattitutkintoon, suuntautumisena; Verkoston johtaminen. Syksyllä olen aloittanut Nepsy Valmentajan opinnot. Ne tukevat varmasti nykyistä työtäni; erilaisten ihmisten parissa sekä vahvistavat aikaisempia hoitopuolen opintoja. Nyt kun lapset alkavat olla aikuisia - on miulla taas aikaa itselle ja omille ajatuksille.

Noin 11,5v sitten nousin aluejohtajaksi ja sitä kautta muuttui sivutoiminen yrittäminen täysipäiväiseksi.
Olen tutustunut aivan ihaniin ihmisiin tämän matkan aikana 😍. Varmasti en olisi moneenkaan tutustunut jollen olisi tähän toimintaan mukaan lähtenyt.
Ulkomaan matkoja on kertynyt ainakin 10. Nyt taitaa olla edessä ensi vuoden syksyllä 11. 😉?! Sen lisäksi Viron ja Ruotsin reissut. Lukemattomat juhlat, koulutukset, kokoukset mihin on saanut ottaa rakkaan puolison mukaan.

Olen mielestäni kasvanut ja kehittynyt vuosien varrella. Välillä kaatunut ja noussut taas ylös.
Tämä työ on pitkäjänteistä työtä, mutta erittäin palkitsevaa sellaista.
Parhaimmat saavutukseni tässä työssä; ASML:n Vuoden suoramyyjä v.2017 (Oriflame), vuoden 2017-2018 Suomen nopeiten kasvava alue (Thaimaa Golden conference). Nousu vuoden 2018 helmikuussa Suomen Top 15. Tämä oli miulle kunnia asia. Sillä olin alusta asti ihaillut niitä isoja aluejohtajia jotka tuolla listalla olivat. Enkä voinut kuvitella... olevani siellä joku päivä ite. Se ollaanko siellä helmikuussa v.2020 Oriflame Show’ssa on vielä arvoitus.

Unelmat on tarkoitettu saavutettavaksi 😍...

Tämä olkoon julkinen kiitos ❤️kaikille ketkä ovat miun kans tätä matkaa kulkeneet. Erityis kiitos tietysti koko BDB = Beauty, Dreams & Business puulle.

Yksin tätä työtä ei tehdä. Yhteishenki, tahto ja into kulkevat matkalla mukana.
Ihanaa marraskuuta 😍‼️
😘T.Päivi

5. tammi, 2019

Alku vuoden 2019 mietteitä

Alku vuoden mietteitä 😊

Välillä oon ajatellu et tekis mieli lopettaa blogi, instagram jne. Koska some on some 😉siinä on paljon hyvää, mutta joskus ennen on tullut toimeen mainiosti ilman sitäkin.
Mut tulisiko enää tänä päivänä🤔? Tuskin... työni on ainakin niin syvällä somessa, että en osaisi enää toimia ilman sitä. Selkeästi tarvitsen nyt itselleni potkua persuksiin et vuosi lähtee käyntiin... ja pääsen taas 🔥liekkeihin... huomasin et on se hyvä, että tää face/Instagram ja blogikin toimii vähä niiku entis ajan teinarina 😄täältä näkee mitä on tapahtunut milloinkin. Tajusin juuri senkin, että vasta äskettäin seisoin Thaimaassa kansainvälisessä konferencissa pokaamassa palkintoja 😊. Vuoden suoramyyjä valinnasta on kulunut 1,5v... kannan siis edelleen sitä ”kruunua” yms. Oli oikein hyvä palauttaa taas mieleen... miten paljon kaikkea hyvää olen saavuttanut tässä Oriflame uran aikana. ❤️Olen siis kiitollinen näistä kaikista jutuista🙏🏻. Ja enkä iki maailmassa olisi uskonut, nuorena pienten tyttöjen äitinä, että voisin saavuttaa näin paljon. Toki olen aina ollut vähän kilpailuhenkinen, tavoitteellinen... ja eteenpäin menijä vaikka läpi harmaan kiven... mut aika näyttää mihin tää maailma kuljettaa!

Teitä on siunaantunut muutama lukija tänne blogiini ketkä eivät tunne vielä oikein miuta ja miun Oriflame tarinaa. Oon siis ollut jo kauan mukana 😊. Tänä keväänä tulee 17v Oriflamea josta yrittäjänä 16v...ensin olin sivutoiminen ja sitten koko päiväinen. Tie ei ole ollut helppo... on ollut nopeita ylämäkiä ja totaalista alamäkiä... mutta enemmin tai myöhemmin on noustu jaloilleen.

Kun aloitin olin pienten tyttöjen äiti. Tuttu tarina olin äitiyslomalla. Tytöt olivat 4kk ja 1v8kk. Halusin hoitaa heidät kotona ja Oriflame mahdollisti sen.

Ennen Oriflamea olin varsinainen maailman matkaaja... olin käynyt Ruotsissa, Venäjällä ja Virossa. Oriflamen myötä olen matkustellut ympäri maailman.

Jos olisin jäänyt kauppaan töihin tai hoitajaksi. Olisin ollut urani huipulla jo ajat sitten... palkka tuskin enää nousisi vaikka tekisin mitä. Tässä työssä kukaan ei tule kertomaan, että nyt olet urasi huipulla.
Meidän kasvu tarina lähti oikeastaan syksystä 2014...
Ja keväällä 2015 noustiin omaksi alueeksi. Niimpä myö oltiin
V. 2015-2016 ensimmäisen kerran Suomen nopeiten kasvava alue sekä myynnissä ja Wellness myynnin kasvussa.
Seuraavan kerran tämä samainen ihme tapahtui V. 2017-2018 myynnin osalta ja Wellness myynnissä olimme Suomen 3.sijalla.
Arvatkaa olisinko ikinä uskonut, että olen tässä ja nyt... mut ilman teitä❤️rakkaita oriflamelaisia ja mein asiakkaita näin ei olisi käynyt. Vaikka miut on palkittu se tarkoittaa aina koko puutani/aluetta.
Olimme/olemme siis oikeasti Suomen parhaimmistoa. Nyt kun kävin noita raportteja läpi viime jaksolta... ihaillen 😍katsoin tuloksia. Koin ylpeyttä miten upeita oriflamelaisia puuhuni on siunaantunut.
Hyvin voi olla mahdollista, että heistä jotkut > toivottavasti kaikki tulevat pokaamaan palkintoja samalla lailla kun miekin 😉. Puuni directorit on sen jo ainakin aloittaneet!!! Onnea siitä ❤️🙏🏻.

Viime syksynä saimme ikioman logon Beauty, Dreams and Business. Tuo lause leijan kera kertoo aika paljon tästä meidän työstä. Tuo logo on vain mein puun/alueen käytössä.

Vuosi sitten helmikuussa nousimme ensimmäisen kerran Suomen Top 15, sijalle 13. Isompien alueiden joukkoon. Tähän pallille vaikuttaa puun myynti - kait jonkun verran myynnin kasvu %.
Tätäkään en kuuna päivänä uskonut toteutuvan kun aloitin...
Nuorena ihaillen katsoin niitä aluejohtajia, niitä isoja jotka lavalle nousivat. Ilman näitä Oriflamelaisia❤️ei olisi tätäkään käynyt. Emme siis ole enää pikku alue vaan iso.
Lokakuussa olimme V.2017-2018 sijalla 14. Nyt en tiiä yhtään olemmeko listalla vielä ja millä sijalla! Miun ❤️emo oli tällä listalla sijalla 2. Mikä tarkoittaa tietysti meitä kaikkia!

Jos haluat kuulla lisää Oriflamesta kerron sen mielelläni❤️T.Päivi

18. heinä, 2018

Beauty, dreams & business

Edellisestä kirjoittamasta Oriflame tarinasta on vierähtänyt vuosi aikaa… paljon on tapahtunut vuodessa joten ajattelin vähän kirjoittaa tarinaa uudemman kerran.

Keväällä vuonna 2002 liityin mukaan Oriflameen, Prinsessa kierroksella ollessani. Olin osallistunut arvontaan ja voitin ripsipermanentin minkä emoni Mirja teki miulle ja samalla rekrysi miut mukaan toimintaan.
Olin kahden vaippaikäisen äiti joten rahaa miulla ei ollut juurikaan ainakaan itseen panostaa joten Oriflame tuli elämääni sopivaan aikaan. Alkuun tosiaan möin tuotteita toisille ja laskin aina tarkasti paljonko miulle jäi provikkaa ja sitten päätin mitä kivaa ostaisin itselleni ja perheelleni.

Ei mennyt, kun puoli vuotta ja Mirja tarjosi ylenemistä Oriflamessa. Olin aivan myyty, kun ajattelin, että miusta tulisi piiriedustaja. Hetken aikaa jäin asiaa itsekseen miettimään se kuulosti jotenkin hienolta. Kun sitten istuin piiriedustaja infossa ja kuulin, että Suomesta pääsisi 5 parasta aloittavaa piiriedustajaa Egyptin matkalle. Tiesin, että tämä on se juttu mitä haluan yrittää ja tehdä. En ollut juurikaan aiemmin matkustellut käynyt vaan Venäjällä, Virossa ja Ruotsissa. Olin tässä kampanjassa 2. paras ja niin Oriflame lennätti miut ja mieheni Egyptiin.

Samoihin aikoihin olin jo unelmoinut, että saisin hoitaa tytöt itse. Miuta suorastaan ahdisti äitinä ajatus, että lapset menisivät päiväkotiin, joten Oriflame mahdollisti myös tämän kotona olemisen. Rahoissa ei ryvetty, mutta pystyttiin kuitenkin elämään ja mie sain toteuttaa omaa unelmaani kotiäitinä. Pystyin olemaan kotona, kun lapset aloittivat koulun, kuskaamaan heitä harrastuksiin jne. Tietysti meillä oli tuohon aikaan ihana tukijoukko ympärille, ketkä mahdollistivat tämän arjen pyörittämisen ja hoitivat tarvittaessa tyttöjä. Ja olen siitä sukulaisille kiitollinen.

Itselläni oli pohjalla kaupallinen ja hoitoalan koulutuksia mistä tietenkin oli hyötyä myös tässä työssä. Oriflame on kuitenkin kouluttanut miuta tässä yli 16v.n aikana kiitettävästi. Olen saanut käydä kauneusneuvoja koulutuksen ja toiminut kentällä kouluttajana. Olen suorittanut myös Oriflamen yrittäjäkoulun ensimmäisten joukossa. Saanut olla Wellness pilottina ja mukana mm. strategia ryhmässä. Eli tähän työhön oppii vaikka siun koulutustausta olisi mikä tahansa.
Kun aloitin nämä hommat… meillä oli erilainen Plan. Reilu 10v sitten kaikki muuttui… saimme uuden Planin ja se mahdollisti aluejohtajaksi nousun ihan kenelle vaan, kunhan tekee sen itse. Se oli vähän niin kuin lottovoitto. Siinä vaiheessa tiesin viimeistään, että tämä on se juttu mitä mie haluan tehdä. Nyt olen siis reilu 10v pyöritellyt näitä aluejohtajan töitä. Välillä olen tippunut ja sitten taas noussut takaisin. Nyt olen ollut aluejohtajana reilu 3v ja tittelini on safiiri aluejohtaja. Timantti taso on seuraava taso mikä on seuraava unelmani. Se tulee sitten joku päivä, kun aika on kypsä. Viime jouluna jo aika lähellä sitä käytiin.

Oriflamella on 3 arvoa yhteishenki, tahto ja into mistä olen täällä blogissani kirjoitellut. Nämä 3 arvoa kun saa toimimaan niin tämä homma on mukavaa. Jos joku noista arvoista puuttuu. Se näkyy kyllä heti tuloksessa. Tie suoramyyjänä ei ole helppo. Se on pitkäjänteistä touhua, kivistä tietä, mutta kun kaikki loksahtaa kohdalleen se voi lähteä leijan lailla lentoon. Niin kun meille kävi äskettäin. Nyt on tilanne vähän rauhoittunut. Sekin kuuluu tähän työhön, että ihmisiä tulee ja menee ja osa jää jäädäkseen. Eli sieltä nousee sana rekrytointi = suoramyynnin elämänlanka. Jos sitä ei tapahdu toiminta pysähtyy. Täytyy siis olla koko ajan aktiivinen. Etsiä uusia asiakkaita ja edustajia. Ja sen jälkeen kouluttaa heidät. Oriflamessa on todella hyvät some koulutukset edustajille ja mein alueella/puussa myös sen lisäksi omat koulutukset. Lisäksi järjestän Beauty Academy koulutuksia Face to Face omassa kotonani ja välillä vierailen eri paikkakunnilla pitämässä koulutuspäiviä.

Mielestäni tässä työssä on hyvä olla kilpailuhenkinen, mutta ei niin, että jyräät muut allesi. Siulla täytyy olla intoa ja tahtoa haluta saavuttaa joku tavoite/unelmia. Ja jos saat kaverit vielä mukaan innostumaan niin se on sitä yhteishenkeä parhaimmillaan. Ite oon ainakin tosi ylpeä omasta puustani ja alueesta. Kaikista mein managereista, edustajista ja asiakkaista. Ilman heitä ei ois miutakaan.

Viime syksynä sain kokea yhden elämäni tähtihetkistä Oriflame urallani. Sain kutsun ASML:n suoramyynti gaalaan, jossa valitaan kahden vuoden välein joistakin suoramyynti yrityksistä vuoden suoramyyjät. Ja tällä kertaa valinta osuikin miun kohdalle. Olin niin yllättänyt, mutta samalla kertaa onnellinen. Silloin tiesin, että olen onnistunut ja työtäni mitä teen täydestä sydämestäni arvostetaan. Kiitos, muistan tämän lopun ikäni. Samaisena syksynä pääsin myös Maailman Oriflamen 50v juhlaristeilylle. Meitä oli kaksi laivallista, 6000 aluejohtajaa ympäri maailman. Ihan huikea matka. Olen ollut siis jo aika monella matkalla Oriflamen piikkiin, mutta tuo matka oli unelmien täyttymys. Olla mukana jossakin noin isossa jutussa.
Nyt tulevana syksynä matkaan Thaimaaseen, Oriflamen Golden conferenceen yhdessä emoni Mirjan ja ala-alueeni Johannan kanssa. Upeata, että pääsemme kaikki 3 aluejohtajaa samasta puusta reissuun mukaan. Lähtee meitä sitten pari muutakin aluejohtajaa ja varmaankin mein maajohtaja. Tämä on 3. kansainvälinen kokousmatka miun osalta. Syksyllä meillä on myös upeat juhlat Tampere talolla. Suomen Oriflame täyttää tuolloin 50v. Nyt jännään… olenko vielä Suomen Top 15 minne nousimme ensimmäistä kertaa alkutalvesta. Muistan kun aloitin Oriflamessa ihailin niitä upeita naisia ketkä olivat Suomen isompia aluejohtajia. Ja niin sekin unelma toteutui… löysin meidät alueeni kanssa sieltäkin.

Syksyllä jatkuu myös JET opinnot. Tutkintoa on nyt suoritettu 1 vuosi… toinen vielä olisi jäljellä. Saas nähdä kuinka sen kanssa käy. Kovasti opettelen tässä enempi ja enempi tätä some maailmaa ja brändäystä. On Facebookkia, Instagramia, Linkedlniä, blogia ja nyt viimeisempänä, mutta ei vähäisempänä juttuna omalla puulla, alueella ja tiimillä ikioma nimi (mikä näkyy kuvassa) ja logo. Se on nyt mein oma juttu ja toivottavasti tästä tarinasta välittyi mistä logossa on kyse.

Ihanaa helteistä heinäkuuta kaikille lukijoille! t. Päivi

2. loka, 2017

Liity mukaan Oriflameen

Tästä linkistä pääset rekisteröitymään tiimiini

OLE OMA POMOSI

Aloita Oriflame-edustajana ja ala ansaitsemaan tuotteita myymällä jo tänään. Voit myös rakentaa oman tiimin, valmentaa sitä ja kasvattaa ansioitasi ajan kuluessa.

Eikö sinulla ole aikaisempaa kokemusta myynnistä tai yrityksen rakentamisesta? Älä huoli, sillä me olemme tukenasi Oriflame-matkasi jokaisessa vaiheessa. Tarjoamme käyttöösi digitaalisia työkaluja, kuten mahdollisuuden perustaa Oma Oriflame –kaupan. Tarjoamme myös mahdollisuuden koulutuksiin ja valmennuksiin, jotta menestyisit ja saavuttaisit tavoitteesi.

Haluatko nähdä maailmaa? Oriflame-edustajana sinulla on mahdollisuus osallistua myös kansainvälisiin konferensseihin, joissa parhaat suoritukset palkitaan. Tapaat ja saat inspiraatiota muilta edustajilta ympäri maailmaa.

Yksi Oriflame-edustajuuden eduista on mahdollisuus tutustua samanhenkisiin ihmisiin kotimaassa ja jopa ympäri maailmaa esimerkiski sosiaalisen median avulla.

Oriflame muodostaa suuren, monipuolisen ja inspiroivan kauneudesta ja yrittäjyydestä kiinnosuneiden ihmisten yhteisön. Yli 50-vuoden ajan olemme jakaneet kokemuksia, tietoa ja hyvää mieltä. Me Oriflamessa uskomme, että toistemme auttaminen ja tukeminen on tie menestykseen!

13. syys, 2017

Suoramyyntigaala

Vuoden suoramyyjä 2017

Perusteluja valinnalle