20. syys, 2017

Touhukas viikko huipentuu mukavaan, ansaittuun matkaan😊☀️!!!

Ajoittain kyselen kentältä, että millaisia koulutuksia toivotte meiltä.

Ja kyselystä nousi vahvasta > myyntikoulutus!!!

 

Kun sitten voitimme Etelä-Suomen osalta, Kasvun Liekki kampanjan.

Päätin käyttää palkintorahat webseminaareihin. 

Ajattelin, että kokeilemme jotakin uutta juttua...Näin mahdollisimman moni pääsee nauttimaan palkinnosta/koulutuksesta.

 

Tämän viikon maanantaina oli ensimmäinen webseminaari.

Eräs tiiminvetäjäni, Sari Parikka❤️ On markkinoinnin ammattilainen. Sarin avulla löysimme kouluttajan, Tony Ihanderin, Founder, Action Venturesta...Näihin myyntivalmennus webseminaareihin.  Koulutuksen Aiheena MyyntiAkatemia/AjankäytönAkatemia. 

Tänään illalla on vuorossa toinen webkoulutus. Itselle tuli paljon tuttua asiaa, mutta hyvä näitä on kuunnella, pohtia aina uudelleen... ihan perusasiat tuppaa unohtumaan. Ja itseä on välillä hyvä muistuttaa.

Aina kun kuuntelet jotakin kouluttajaa. Hän saattaa kertoa asioita pikkasen eri tavalla joten mikään oppi ei ole liikaa. Aina jää jotakin takataskuun. 

Miusta Tony puhuu hyvin ja selkeästi asioista... ja ottaa hyvin webyleisön mukaan keskusteluihin. Kiitos ❤️että suostuit tähän.

 

Tiistaina saimme Lappeenrantaan vieraaksi Suomen Oriflamen Tj:n Rakel Lassilan ja Etelä-Suomen aluemyyntipäällikön Riina Hankaan. Rakel on ns. Jäähyväis kiertueella. Joten oli kunnia asia saada hänet vielä vieraaksi.

 

Yhdessä oman emoni Mirjan ja ala-alueeni Johannan kanssa kutsuimme koolle managerit. 

Meitä oli ihan mukava porukka koolla...  

Meitä muuten kutsutaan, "Saimaan alueeksi, norppineen ja kuutteineen" 😊jos joku ei sitä vielä tiennyt. Tosin meiän Saimaan alue on levinnyt pitkin Suomea 😉niin harvemmin itse enää käytän tuota nimeä. Mut joissakin jutuissa se saattaa esiintyä. Ainakin jos on kyse koko Mirjan puusta.

 

Huomenna  on todella touhukas päivä... jakson 13 päätöspäivä.

Myö aluejohtajat valmistellaan jo viikolla seuraavaa jaksoa jotta kaikki tieto on annettavissa kenttään perjantaina seuraavan jakson alkuun. Eli nämä jakson päätökset/vaihdot ovat varsin touhukasta aikaa 😊. Ilmankos ne jaksonpäätös päivät sattuvatkin torstaiksi = "touhutorstaiksi"".

 Tänään aion pakata vaatteita yms. Matkalaukkuun Oriflamen 50v Golden Conference, Välimeren risteilylle. Kyseessä ei ole ihan "pikku risteily"... 2 risteilijää ja 6000 aluejohtajaa ympäri maailman seilaa Välimerellä. Suomesta meitä lähtee 16 aluejohtajaa. Tänne oli siis kampanja, jotta pääsee mukaan...kun kampanja alkoi päätin, että tonne Mie lähden... tuskin enää 100v kekkereillä risteilen. Tai kuka tietää 😆?! Vannomatta paras.

Ihan vaan vinkkinä 😉Et Suomen Oriflamessa on parasta aikaa Välimeren risteily kampanja. Kampanja on tarkoitettu managereille... eli tiiminvetäjästä ylöspäin. Jokainen kilpailee itsensä kanssa, kun on omat tavoitteet ovat täynnä pääsee matkalle... kenties kera avecin 😊?!

... seuraavassa blogi kirjoituksessa kuulette varmaankin Välimeren risteily matkasta. Matkaan lähdetään perjantaina aamuyöstä...laiva lähtee Roomasta.  😘T.Päivi

27. huhti, 2017

Ensimmäinen kosketus Oriflame tuotteisiin

Ensimmäinen kosketus Oriflame tuotteisiin on reilu 20v sitten, kun sain kummitädiltäni lahjaksi upeat Oriflamen bronzing pearls = puuterihelmet sekä ihanan Giordani Gold tuoksun.

Itse asiassa en tiedä onko kummitätini ollut mukana tuolloin Oriflamessa? Veikkaan, että ei...?
Asiakkaana varmaan. Tyypillinen Oriflame tarina. Työpaikalla joku on Oriflame edustaja ja tuo esitteen työpaikalle ja työkaverit sitten tilailevat tuotteita tämän edustajan kautta.

Helppo, tuttu ja turvallinen myyjä jolta saa palvelua "face to face".
Häneltä voi kysyä neuvoa tuotteista. Hänelle ilkeää sanoa jos tuotteet eivät olekaan mieleiset...
Ja hänelle voi palauttaa tuotteet. Voi saada rahat takaisin tai vaihtaa johonkin toiseen tuotteeseen.
Tämä on suoramyyntiä. Osa myös miun työtäni. Palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin. Sillä he luultavammin kertovat eteenpäin saamastaan palvelusta. Näinhän asiakkaiden on tapana tehdä. 4 kertoo positiiviset asiat ja 11 negatiiviset. Sitä voi vain miettiä asiakaspalvelu työssä millaisia tarinoita haluaisi itsestään kerrottavan?!

Edelleen palaan tähän kummitädiltä saamaani lahjaan.
Samoja/samantyylisiä tuotteita on edelleen myynnissä.
Ja näistä nämä puuterihelmet tulisi kuulua jokaisen meikkipussiin.
Joko siulla on nämä? 😉T.Päivi

Moniväriset puuterihelmet antavat kasvoille kaunista hohtoa. Käsintehdyt helmet sisältävät mineraaliyhdistettä, joka tuntuu iholla miellyttävältä ja antaa kevyttä auringon hehkua. Käytä koko kasvoilla tai poskipunan tavoin. Kompakti puuterisivellin sisäänkiertyvässä hylsyrasiassa. Vuohenharjasivellin sopii poskipunan ja puuterin levittämiseen.

Täyteläinen sydäntuoksu muodostuu apppelsiinin kukan ajattomasta tuoksusta. Ikoninen eau de parfum vangitsee Giordani Gold -naisen intohimon ja elämänilon. Huolellisesti muotoillun tuoksupullon kullanväriset yksityiskohdat tekevät hajuvedestä ylellisen ja laadukkaan. Upea kukkaispuumainen eau de parfum on luotu naiselle, joka suhtautuu elämäänsä kiihkeästi.

26. huhti, 2017

Täydellisyyttä etsimässä laatu ja standardit

Oriflame ja eettisyys

Oriflame syntyi Tukholmassa vuonna 1967, kun Jonas ja Robert af Jochnick ja veljesten ystävä Bengt Hellsten perustivat oman yrityksen. Nuorilla miehillä oli selvä visio siitä, mitä he halusivat, ja kunnianhimoa unelman toteuttamiseen. Aivan kuten meilläkin täällä tänään on unelmia.

Oriflame on Suomen suurin kosmetiikan suoramyyntiyritys.

Oriflame tuntee yritysvastuunsa. Se tulee ilmi toiminnan kaikilla tasoilla. Oriflame-tuotteet valmistetaan eettisellä tavalla kosmetiikkateollisuuden korkeimpien standardien mukaan. Oriflame käyttää tuotteissaan vain tiukkojen ympäristölinjausten mukaisia luonnollisia raaka-aineita

Vastuu ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista ovat osa Oriflamen toimintaperiaatteita. Oriflame tukee useita hyväntekeväisyysprojekteja ja on yksi World Childhood Foundation -säätiön perustajajäsenistä. Oriflame on vahvasti lapsityövoimaa vastaan. Olemme sitoutuneet auttamaan maailman lapsia, ja avustamme erityisesti nuorten naisten koulutusta tukevia projekteja.

26. huhti, 2017

Löydät minut myös Facebookista

Tule seuraamaan minua Facebookkiin!

Oriflame kosmetiikka ja Wellness by Oriflame tuotteiden edustus. Minun kauttani saat lisätietoa Oriflame toiminnasta ja tuotteista.

Sivuillani on erilaisia arvontoja missä voit voittaa upeita Oriflame tuotteita.

26. huhti, 2017

Tule mukaan Oriflame toimintaan

Olisko Oriflame sinunkin juttusi?

Haluaisitko sie liittyä mukaan voimakkaasti kasvavaan alueeseeni? Oriflame puuhuni?

Itse asun Lappeenrannassa, mutta managereitani ja edustajani asustelee ympäri Suomen... joten se ei ole este toiminnalle...koulutuksia järjestämme face to face sekä Facebookissa koulutusryhmien avulla.

Neuvoni Oriflamen edustajuutta harkitsevalle kannattaa kokeilla tätä Oriflamea, jos ei kokeile ei tiedä mitä voi saavuttaa... en minäkään aikanaan tiennyt, että tästä tulee minulle täysipäiväinen työ. Päivääkään en ole katunut. Päinvastoin...On kiva tehdä työtä mistä tykkää eikä se edes aina tunnu työltä. Se on enemmänkin elämäntapa.

Linkistä voit rekisteröityä suoraan tiimiini :) otan siuhun päin sitten yhteyttä.

:) T.Päivi Matilainen
Oriflame safiiri aluejohtaja